Blog

Epilarea definitivă cu laser diodă

Epilarea definitivă cu laser diodă

Epilarea definitivă cu laser diodă

Cât de eficientă este epilarea cu laser? Este rezultatul definitiv? Câte ședințe de epilare cu laser trebuie să fac până văd rezultatele finale?

Sunt câteva dintre cele mai frecvente întrebări întâlnite referitoare la subiectul epilării definitive.

Cu siguranță, una din problemele estetice care le dau cele mai mari bătăi de cap femeilor o reprezintă firele de păr de pe corp pe care trebuie să le îndepărteze frecvent.

Fiecare alege metoda preferată: cu lama, cu aparatul de ras electric, cremă epilatoare, ceară sau laser.

Cu siguranță, de departe, ultima variantă este cea mai eficientă pe termen lung, și îți vom explica de ce.

Ți-e comod să folosești aparatul de ras aproape zilnic?

Chiar dacă ți-e la îndemână să elimini firele de păr cu aparatul de ras, acestea reapar până în maximum 1-2 zile, iar aspectul este total inestetic. În plus, părul va fi mai aspru și mai închis la culoare, iar pielea se poate irita ușor de la lamă.

Apoi, crema epilatoare nu dizolvă toate firele de păr și e nevoie să aplici din nou sau să acționezi cu lama, ceea ce poate deveni frustrant. În plus, poate arde pielea sau poate provoca iritatii dacă o lăsăm mai mult decât trebuie.

Dacă alegi epilarea cu ceară, probabil știi că este o tehnică mai dureroasă, pielea se poate irita și pot apărea fire crescute sub piele, ceea ce este inestetic și, din nou, frustrant.

Uită de stresul epilării

Situația ideală ar fi să nu mai fie nevoie să faci nimic și să te bucuri în același timp de o iele fină, fără urmă de fire de păr. Să te poți bucura de fiecare moment, de fiecare experiență a vieții, fără să îți planifici din timp vizita la saloanele de epilare clasică ori să folosești în grabă aparatul de ras acasă înainte de fiecare ieșire în oraș.

Pare o situație ideală, dar imposibilă? Nu chiar!

Se poate întâmpla acest lucru dacă alegi epilarea definitivă cu laser diodă. Este o investiție în frumusețea ta și într-un viitor lipsit de grija firelor de păr inestetice!

De ce este atât de eficient laserul diodă de la Noblezza

În primul rând, vrem să amintim faptul că specialiștii  Clinicii Noblezza au peste 12 ani de exeperiență în epilarea definitiva (am efectuat peste 80.000 de sesiuni).

Apoi, este important să precizăm că avem în prezent cea mai eficientă și delicată, în aceleași timp, procedură de epilare definitivă cu laser diodă, PRIMELASE (tehnologie medicala, aprobata FDA ), care oferă rezultate pe orice tip de piele și în orice perioadă a anului. Așadar, poți urma sesiunile de epilare definitivă și în timpul verii (cu mențiunea să nu expui pielea la soare măcar 2 săptămâni inainte de tratament).

PRIMELASE tratează foliculita eliminând firele de păr crescute sub piele

Epilarea laser se poate face pe orice zonă a corpului (inclusiv axilă, față, sâni sau zona inghinală) sau a fetei.

Este o procedură rapidă (sesiunea full body durează doar 60 de minute) și ai nevoie de mai puține ședințe pentru rezultate definitive decât la alte tehnologii de pe piață

Procedura este confortabilă, mulțumită sistemului de răcire Crystal Freeze.

Câte ședințe de epilare cu laser trebuie să fac?

Planul de tratament diferă de la o persoană la alta, în funcție de tipul de piele și de gradul de pilozitate. În medie, sunt necesare între 6 și 8 ședințe la interval de 8 săptămâni, după care vor fi necesare 1-2 ședințe de întreținere pe an.

Cât costă tratamentul de epilare cu laser la Clinca Noblezza

Specialiștii nostri vor propune planul de tratamente personalizat, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Costul unei ședințe diferă în funcție de zona tratată și de numărul de ședințe pentru un tratament complet. Consultă lista de prețuri aici si ofertele active aici

Îți recomandăm să ne urmărești pe social media sau să ne vizitezi website-ul ca să afli la timp de ofertele speciale pe care le derulăm.

Toamna este momentul ideal să începi planul de tratamente de epilare definitivă cu laserul diodă PRIMELASE, la Clinica Noblezza, și să scapi de stresul epilării cu procedurile clasice.

Te așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *