Noblezza Beauty Clinique

Echipa Noastra

Aducem bucurie în sufletele clienților noștri, îngrijim frumusețea lor naturală și avem soluții pentru a trata imperfecțiunile de ordin estetic și dermatologic. Totul, mulțumită echipei formată din medici și specialiști cu experiență, și tehnologiilor avansate pe care le-am selectat cu grijă, cunoscând eficiența lor. Ei sunt cei care vor avea grijă de tine, odată ce vei trece pragul clincii Noblezza.

Medic estetician

Dr. Mujdaba

La clinica Noblezza, Dr. Mujdaba realizează tratamente minim-invazive pe bază de acid hialuronic și toxină botulinică, punând constant accent pe rezultate naturale și armonioase și folosind cele mai bune substanțe de pe piață, aprobate FDA, precum Juvederm, Teosyal și Vistabel.

Dr. Valentin Vlădoiu
Chirurg plastician

Dr. Valentin Vlădoiu

Dr. Valentin Vlădoiu este parte a echipei Noblezza Medical, are peste 8 ani experiență în chirurgie plastică, estetică și reconstructivă, cu supraspecializare în estetica facială și chirurgia sânului.
La clinica Noblezza, Dr. Vlădoiu realizează proceduri minim-invazive de estetică facială pe bază de acid hialuronic și toxină botulinică, utilizând cele mai bune substanțe existențe pe piață.

Dr. Anca Mincă
Medic dermatolog

Dr. Anca Mincă

Dr. Anca Mincă este parte a echipei Noblezza Medical și oferă consultații, plan de tratament și recomandări de proceduri non-invazive ce au ca scop tratarea problemelor dermatologice și eliminarea potențialelor urme și cicatrici, pentru a obține în final o piele sănătoasă și frumoasă.

Este specializată în tratamente laser (faciale și epilare definitivă), peelinguri, radiofrecvență fracționată, tratamente de rejuvenare facială și reducere a petelor pigmentare.

Diana Sebe
Specialist estetică non-invazivă

Diana Sebe

Diana este parte a echipei Noblezza încă de la începutul activității noastre. Are o experiență de peste 15 ani în domeniu, training-uri internaționale și este trainer pe segmentul tratamentelor cu laser și radiofrecvență. Spune că ținta tratamentelor pe care le realizează este de a obține o piele perfectă, și reușește să o ofere clienților săi prin intermediul procedurilor pe care le efectuează la clinica Noblezza.

Mendi Gherasi
Specialist estetică non-invazivă

Mendi Gherasi

Mendi are o experiență de peste șapte ani în domeniul industriei de înfrumusețare și spune că cea mai mare bucurie o are atunci când pacienții săi îi mărturisesc cum rezultatele pe care le obțin îi ajută să își recapete încrederea în sine. ‘’Satisfacția de a-i vedea mulțumiți este pentru mine cea mai mare răsplată a muncii mele’’, spune Mendi.

Monica Cretu
Specialist estetică non-invazivă

Monica Crețu

Terapeut cu o experiență de peste 15 ani, Monica este mereu orientată spre abordarea unui stil de viață sănătos. La Monica, rezultatele sunt cele care vorbesc, motiv pentru care pacientele ei o aleg de fiecare dată.