Noblezza Beauty Clinique

Echipa Noastra

Aducem bucurie în sufletele clienților noștri, îngrijim frumusețea lor naturală și avem soluții pentru a trata imperfecțiunile de ordin estetic și dermatologic. Totul, mulțumită echipei formată din medici și specialiști cu experiență, și tehnologiilor avansate pe care le-am selectat cu grijă, cunoscând eficiența lor.Ei sunt cei care vor avea grijă de tine, odată ce vei trece pragul clincii Noblezza.
Dr. Andrei Mușețeanu
Chirurg plastician

Dr. Andrei Mușețeanu

Andrei Mușețeanu este medic specialist în chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, șeful blocului operator al Spitalului de arși din București, cu o experiență vastă în chirurgia reconstructivă și estetică, având la activ workshop-uri de pregătire în Franța, Grecia și Germania. Cu o experiență de peste 13 ani, Dr. Mușețeanu este membru al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România și al Colegiului Medicilor din Bucuresti.

Este specializat în operații estetice, având pregătire în cel mai mare centru de chirurgie plastică din țară: Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Arsuri, București.

De asemenea, a participat la congrese internaționale și la workshop-uri de pregătire în Franța, Germania și Grecia.

La clinica Noblezza, Dr. Mușețeanu realizează tratamente minim-invazive pe bază de acid hialuronic și toxină botulinică, punând constant accent pe rezultate naturale și armonioase și folosind cele mai bune substanțe de pe piață, aprobate FDA, precum Juvederm, Teosyal și Vistabel.
Dr. Valentin Vlădoiu
Chirurg plastician

Dr. Valentin Vlădoiu

Dr. Valentin Vlădoiu este parte a echipei Noblezza Medical, are peste 8 ani experiență în chirurgie plastică, estetică și reconstructivă, cu supraspecializare în estetica facială și chirurgia sânului.

Dr. Valentin Vlădoiu este absolvent al Facultății de Medicină UMF „Carol Davila” București, a obținut, prin concursul național de rezidențiat, unul dintre cele mai mari punctaje.

Perfecționarea ca medic specialist a avut loc în cel mai mare și mai prestigios centru de chirurgie plastică din țară: Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Arsuri, București.

De asemenea, a lucrat în mai multe clinici private din București, sub îndrumarea unora dintre cei mai buni medici din domeniul chirurgiei estetice, participând la numeroase intervenții chirurgicale.

Dr. Vlădoiu este membru al Colegiului Medicilor București și al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România.

Cu participări constante la congrese (la unele dintre ele fiind chiar speaker) și stagii de pregătire atât naționale cât și internaționale în Franța (Amiens), Germania (Dusseldorf) sau Grecia (Thessaloniki), Dr. Valentin Vlădoiu a ales să colaboreze cu clinica Noblezza, unde foloseste aparatură de ultimă generație și cele mai bune materiale existente pe piață, filosofie care se reflectă în rezultatele sale.

La clinica Noblezza, Dr. Vlădoiu realizează proceduri minim-invazive de estetică facială pe bază de acid hialuronic și toxină botulinică, utilizând cele mai bune substanțe existențe pe piață.
Dr. Anca Mincă
Medic dermatolog

Dr. Anca Mincă

Anca Mincă a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București în anul 2018 și, de atunci, este parte a echipei secției Dermatologie 2 a Spitalului Clinic Colentina. Este membru activ al Societății Române de Dermatologie, al Academiei Medicale Române, al Asociației Române de Dermatologie și Venerologie și al Academiei Europene de Dermatologie.

Este doctorand în științe medicale în domeniul dermatologiei și implicată în numeroase proiecte de cercetare.

Dr. Anca Mincă este parte a echipei Noblezza Medical și oferă consultații, plan de tratament și recomandări de proceduri non-invazive ce au ca scop tratarea problemelor dermatologice și eliminarea potențialelor urme și cicatrici, pentru a obține în final o piele sănătoasă și frumoasă.

Dr. Anca Mincă a dezvoltat protocoale personalizate în care combină tratamentele profesionale cu cele topice pentru a obține rezultate mai rapide și cât mai puține semne la nivelul pielii.

Este specializată în tratamente laser (faciale și epilare definitivă), peelinguri, radiofrecvență fracționată, tratamente de rejuvenare facială și reducere a petelor pigmentare.
Diana Sebe
Specialist estetică non-invazivă

Diana Sebe

Diana este parte a echipei Noblezza încă de la începutul activității noastre. Are o experiență de peste 15 ani în domeniu, training-uri internaționale și este trainer pe segmentul tratamentelor cu laser și radiofrecvență. Spune că ținta tratamentelor pe care le realizează este de a obține o piele perfectă, și reușește să o ofere clienților săi prin intermediul procedurilor pe care le efectuează la clinica Noblezza.

Procedurile pe care le efectuează la Noblezza sunt:

Facial: Hydrafacial, Intraceuticals, Mezoterapie non-invazivă, Radiofrecvență multipolară, Radiofrecvență fractionată, peeling-uriCorporal: Criolipoliza Crio Sculpting Define, Vela Shape III, tratamente pentru vergeturiLaser: epilare definitivă laser diodă Primelase, tratamente de rejuvenare facială și reducere a petelor pigmentare
Mendi Gherasi
Specialist estetică non-invazivă

Mendi Gherasi

Mendi are o experiență de peste șapte ani în domeniul industriei de înfrumusețare și spune că cea mai mare bucurie o are atunci când pacienții săi îi mărturisesc cum rezultatele pe care le obțin îi ajută să își recapete încrederea în sine. Satisfacția de a-i vedea mulțumiți este pentru mine cea mai mare răsplată a muncii mele!, spune Mendi.

Mendi Gherasi este specializată în estetică facială și corporală și în tratamente laser.


Procedurile pe care le efectuează la Noblezza sunt:

Facial: Hydrafacial, Intraceuticals, Mezoterapie non-invazivă, Radiofrecvență multipolară, Radiofrecvență fractionată, peeling-uri
Corporal: Criolipoliza Crio Sculpting Define, Vela Shape III, tratamente pentru vergeturi
Laser: epilare definitivă laser diodă Primelase, tratamente de rejuvenare facială și reducere a petelor pigmentare