Noblezza Beauty Clinique

Echipa Noastra

Aducem bucurie în sufletele clienților noștri, îngrijim frumusețea lor naturală și avem soluții pentru a trata imperfecțiunile de ordin estetic și dermatologic. Totul, mulțumită echipei formată din medici și specialiști cu experiență, și tehnologiilor avansate pe care le-am selectat cu grijă, cunoscând eficiența lor. Ei sunt cei care vor avea grijă de tine, odată ce vei trece pragul clincii Noblezza.

Mujdaba Danut
Medic estetician

Dr. Mujdaba Dănuț

La clinica Noblezza, Dr. Mujdaba realizează tratamente minim-invazive pe bază de acid hialuronic și toxină botulinică, punând constant accent pe rezultate naturale și armonioase și folosind cele mai bune substanțe de pe piață, aprobate FDA, precum Juvederm, Teosyal și Vistabel.

Monica Cretu
Specialist estetică non-invazivă

Monica Crețu

Terapeut cu o experiență  de  peste 15 ani, Monica este mereu orientate spre abordarea unui stil de viață sănătos.

Pe lângă formarea de terapeut, Monica este și Health Coach.

Prin expertiza și îndrumarea sa, pacienții reusesc să facă schimbări pozitive în stilul de viață, să atingă obiective legate de starea de bine și să-și îmbunătățească calitatea generală a vieții.

,, Corpul nu face greșeli, este un super biocomputer. Corpul tău menține o temperatură sănătoasă, inima ta nu pierde nicio bataie, iar plamânii tai nu uită să respiri.

îmi place să fiu un ascultator activ și să-mi ajut clienții să-și descopere propriile provocări și soluții și împreună să stabilim obiective specifice prin responsabilizarea clientului ajutându-l să facă schimbări pas cu pas în mod realist.

Un Health Coach este un partener și uneori un ghid. Respectând clientul și prioritățile sale schimbările apar pas cu pas prin construirea unor sisteme de rezolvare a problemelor fără să facă lucruri pe care nu le simte gestionabile.

În clinica Noblezza datorită echipamentelor de ultimă generație și profesionalismului echipei facem cele mai bune alegeri pentru clienții nostri și rezultatele nu întarzie să apară.’’

Rahela Bădărău
Specialist

Rahela Bădărău

Cu o experiență vastă în domeniul beauty și nutriție, precum și o pasiune profundă pentru fitness, fac parte din lumea sănătății și frumuseții încă din tinerețe. De la vârsta de 20 de ani, am adoptat un stil de viață sănătos și m-am dedicat ajutării altora să facă același lucru. Sunt o persoană profund dedicată să aducă bucurie și încurajare în viața celor din jur și cred că autenticitatea și bunătatea sunt cele mai prețioase valori. Îmi plac provocările și cred că fiecare experiență dificilă ne întărește și ne ajută să evoluăm.

Motto-ul meu: "Cauta sa aduci un zâmbet pe buze,o bucurie, fii diferit, suntem unici,autenticitatea este un lucru demn de admirat".