Drenaj Limfatic

Ce este Drenajul Limfatic

Sistemul limfatic este considerat al doilea sistem circulator al organismului. În plus, sistemul limfatic este o modalitate de apărare vitală a organismului împotriva infecțiilor și a bolilor.

Drenajul se efectuează cu ajutorul aparatelor speciale pentru drenaj, aceasta fiind cea mai performantă metodă.

Drenajul limfatic este vital în cadrul programelor de slăbire și detoxifiere. Specialiștii recomandă pregătirea organismului, în timpul și după tratamentele corporale precum Criolipoliză, Radiofrecvență, Cavitație, Infrasaună etc.

Avanjatele Drenajului Limfatic

  • Accelerează limfa și circulația, eliminând surplusul de apă din organism;
  • Reduce celulita, elimină depunerile de grăsime şi stimulează sistemul imunitar;
  • Detoxifică și elimină rezidurile;
  • Potențează reducerea grăsimii nedorite/ a stratului de grăsime înainte și după ședințele de criolipoliză;
  • Este un tratament relaxant și foarte sănătos care se recomandă oricărei persoane, fără restricții;

Cum funcționează?

Drenajul Limfatic are la bază o tehnologie care implică îmbrăcarea pacientului într-un costum special. Acesta acoperă zone de picioare, fese și abdomen. Imediat, la declanșarea butonului de pornire, costumul se umflă cu aer și pune o presiune etapizată, stimulând astfel sistemul circulator și drenajul limfatic. Această stimulare a sistemului limfatic favorizează eliminarea retenției de apă, a toxinelor și grăsimilor.

Tratamentul este ideal pentru a completa relaxarea în cadrul unui tratament facial sau pentru a ajuta la eliminarea grăsimii și a toxinelor rezultate în urma tratamentelor de slăbire și cele anticelulitice. Astfel, într-o singură ședință, tot corpul tău va fi răsfățat, refăcut în urma programelor de slăbire sau pregătit pentru un program de slăbire.

Cât costă Drenajul Limfatic

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească corpul.

Costul unei sedinte de Drenaj Limfatic este 100 lei, iar pachetele de 10 sedinte beneficiaza de un discount suplimentar. Lista de oferte poate fi accesata aici.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Dacă îți dorești un tratament de Drenaj Limfatic, te așteptăm la Noblezza Beauty Clinique pentru a descoperi care sunt cele mai bune opțiuni. Ana îți răspunde cu drag la + 0723679966!

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.