HydraFacial

Tenul nostru este expus zilnic la poluarea din mediul urban și la razele solare puternice – factori care blochează porii, încarcă tenul și afectează sănătatea pielii. Hydrafacial reface sănătatea pielii! Get the best skin of your life!

Ce este Hydrafacial

Hydrafacial, este tratamentul de care cineva se bucură la fiecare 15 secunde în întreaga lume. Tratamentul este o inovație în domeniul medical estetic, fiind singura tehnologie de hidrodermoabraziune care îmbină armonios curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea. Hydrafacial înlocuiește tratamentele tradiționale de extracție și curățare a tenului, oferind o nouă experiență pacienților.

Este o procedură non-invazivă, care este adecvată pentru orice tip de ten și nu implică timp de recuperare. Tratamentul ideal dacă îți dorești un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coșuri și exces de sebum!

Avantajele tratamentului Hydrafacial

  • Curăță tenul, porii și punctele negre fără a leza sau sensibiliza pielea;
  • Reglează activitatea glandelor sebacee;
  • Tratează tenul acneic și porii congestionați;
  • Reface sănătatea pielii și are efect regenerant;
  • Oferă tenului strălucire și pielea devine catifelată la atingere;
  • Rezultatele se văd instant – un ten curat și sănătos;
  • Tratamentul este personalizat în funcție de tipul de ten;
  • Ședința durează 30-45 de minute – este „lunchtime procedure”- este un tratament rapid de care te poți bucura în orice moment al zilei, după care îți poți relua activitățile;

Testimoniale – #HappyClients

Jennifer Lopez

„Somebody said to me not so long ago,
Until you’re 20 you have the face you are born with, after that you have the face you deserve,
and I really loved that – the idea that you wear who you are on your face.”

Testimonial Jennifer Lopez HydraFacial

Ivanka Trump

„Give your skin a boost!
Splurge on a HydraFacial treatment.
It takes 20 minutes and makes a major difference – and it’s gentle enough that you won’t head back to the office with red, irritated skin.”

Testimonial Ivanka Trump HydraFacial

Cum funcționează Hydrafacial. See the magic

HYDRAFACIAL are la bază o tehnologie americană, îndelung premiată pentru eficiență întrucât a revoluționat tratamentele de curățare facială. Rapid, fără durere, fără semne cauzate de extragerea manuală a punctelor negre ca în cazul tratamentelor cosmetice clasice.

HYDRAFACIAL este singurul echipament de hidrodermoabraziune, care incorporează 4 tehnologii patentate și combină cu succes într-un singur tratament curățarea, exfolierea, extracția punctelor negre și protecția oferită de antioxidanți. Pacienții se bucură de un tratament în condiții de maximă siguranță – fiecare etapă a tratamentului implică folosirea unui aplicator diferit, unic pentru fiecare pacient.

Are la bază tehnologii patentate la nivel internaționale:
Vortex-Cleaning™: aplicatorul patentat hidropeel are mai multe margini abrazive care exfoliază pielea delicat la fiecare trecere, fără a leza țesutul și fără senzație de disconfort.

Vortex-Extraction™: efectul de vortex este creat pentru a elimina ușor punctele negre, acneea și sebumul, permițând efectuarea extracțiilor extrem de ușor și fără durere.

Etapele tratamentului Hydrafacial

Pasul 1: Curățare și exfoliere – se elimină celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii

Pasul 2: Peeling – porii sunt curățați gentil de impurități și praf, fără lezarea tegumentului

Pasul 3: Extracție – Tehnologia vortex realizează extracție asupra porilor și curăță în profunzime pielea

Pasul 4: Terapia LED LIGHT – asigură beneficii suplimentare după tratament.

  • Led-ul Roșu îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Ajută de asemenea la reducerea liniilor fine și a ridurilor, a hiperpigmentației și a altor semne de îmbătrânire.
  • Led-ul Albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic, tratând problemele și lăsând pielea frumoasă și curată.

Pasul 5: Protecție – Tenul este hrănit pentru protejare și menținerea rezultatelor

Cât costă tratamentul Hydrafacial

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească tenul. Recomandăm ca cel puțin o dată pe lună să își dăruiască o experiență clasică și confortabilă, de curățare a tenului cu Hydrafacial!

Planul de tratament se creează împreună cu specialistul Noblezza în funcție necesitățile tenului și rezultatele dorite. Stay-up cu ofertele speciale hydrafacial aici.

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Prețuri tratamente HydraFacial

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
HydraFacial 450 lei 1400 lei / 4 ședințe