Noblezza

Beauty Done Right

Rezultate naturale

Promovăm naturalețea și schimbările subtile, care te avantajează.

Tehnologie premium

Suntem extrem de atenți la calitate și eficiență, motiv pentru care lucrăm doar cu tehnologii originale, avizate medical, care dispun de aprobare FDA.

Noblezza
Clinica infrumusetare

Noblezza Beauty Clinique

Clinica Noblezza oferă, de mai bine de un deceniu, soluții complete de înfrumusețare, eficiente, prin intermediul celor mai noi tehnologii din industria profesională.

Noul nostru sediu Noblezza, situat pe Calea Dorobanți 47 etaj 2, te va surprinde plăcut, fiind un loc primitor, cald și confortabil, unde ai mereu siguranța că vei găsi soluții adecvate pentru orice problemă estetică cât și de sănătate.
Specialiștii Noblezza au pregătirea necesară și experiență în oferirea rezultatelor potrivite fiecărui client, fie că vorbim de tratarea imperfecțiunilor tenului, soluții antiaging, remodelare corporală, epilare definitivă, ori terapii laser.

Facts

Prima clinică din România care a adus cripolipoliza originală Crio Cooltech (acum Crio Sculpting Define). Am efectuat peste 15.000 de ședințe ajutând mii de oameni să scape de depunerile de grăsime încăpățânate, care nu dispar nici prin sport sau dietă.

Rezultat record după o singură ședință de criolipoliză: -9 cm pierduți în circumferința taliei după o singură aplicare și -22 cm pierduți în circumferința coapsei după 3 aplicări.

Am adus pentru prima dată în Romania, Laserul Diodă Primelase pentru epilarea definitivă, cel mai puternic laser diodă, singurul aparat care elimină firele de păr încă din timpul ședinței. Este o tehnologie medicală avizată și aprobată FDA- Food and Drug Administration din SUA.

Am efectuat peste 80.000 de ședințe de epilare laser. Am adus tehologii noi care tratează rapid ridurile, petele pigmentare, acneea, cicatricile post-acneice, lipsa de fermitate a pielii, vergeturile, celulita, excesul de țesut adipos.

Noblezza Medical

În 2021 am dezvoltat conceptul Noblezza spre un nou nivel. Am lansat departamentul Medical, aducând alături o echipă de medici dermatologi și medici chirurgi esteticieni valorosi, cu experiență notabilă și recomandări pozitive.

Noblezza devine astfel un centru de înfrumusețare complet, unde vei găsi soluțiile pentru orice problemă estetică a tenului tău (de la acnee, cicatrici, pete pigmentare, până la corectarea asimetriilor și tratarea semnelor înaintării în vârstă).

În funcție de recomandările specialiștilor, vei putea astfel apela la intervenții estetice minim invazive, realizate corect, în siguranță și cu rezultate naturale, și le poți completa cu terapiile non-invazive deja apreciate, pentru a te bucura de rezultate armonioase pe termen lung.

Medicii noștri au o experiență vastă în corectarea asimetriilor și îmbunătățirea aspectului fizic prin intermediul intervențiilor minim-invazive și utilizând cele mai calitative substanțe de pe piață (toxină botulinică Vistabel, acid hialuronic Juvederm, etc).