Intraceuticals

Intraceuticals este o companie Australiană, cu o experiență de peste 18 ani, inovatoare în ceea ce privește avantajele deosebite ale oxigenului în tratamentele faciale. În prezent, Intraceuticals există în peste 15 țări din întreaga lume și peste 3.500 de locații.

Denumit și „Tratamentul Madonei”, această procedură a fost aleasă de numeroase apariții strălucitoare din media cum sunt modele de la Victoria Secret, Fergie sau Naomi Campbell. Intraceuticals este un tratament iubit în întreaga lume, disponibil în cele mai luxoase locații, clinici și spa-uri de înfrumusețare.

Ce este Intraceuticals

Intraceuticals este o experiență în sine!

Intraceuticals a revoluționat cosmetica modernă atât în ceea ce privește hidratarea, cât și folosirea avansată a ingredienților activi în piele.

Intraceuticals, tratamentul cunoscut în lume și sub numele de „Oxigen Facial”, a revoluționat procedurile anti-aging. Intraceuticals oferă o rejuvenare instantanee tenului și o hidratare intensivă cu ajutorul oxigenului hiperbaric, fiind singura soluție de a introduce acid hialuronic în derm, non-invazivă și fără timp de recuperare.

Avantajele tratamentului Intraceuticals

  • Hidratarea tenului din interior este susținută de singura tehnologie facială non-invazivă, cu rezultate demonstrate științific;
  • Tratează pielea deshidratată, fără strălucire și afectată de puterea razelor solare;
  • Tratează porii dilatați și congestionați;
  • Conferă pielii fermitate, volum, detoxifiere, revitalizare și regenerare;
  • Calmează pielea uscată și sensibilă;
  • Atenuează semnele îmbătrânirii premature și ridurile fine;
  • Hidratarea tenului are loc direct în derm, atingând toate cele 3 niveluri de hidratare: profundă, medie și de suprafață;
  • Tenul este hrănit cu un cocktail de acid hialuronic, vitamine A,C si E și antioxidanți, prevenind astfel îmbătrânirea tenului și stimulând funcțiile vitale ale acesteia;
  • Are la bază un protocol personalizat de tratament care combină 5 game de boostere pentru rezultate maxime: Rejuvenate, Opulence, Atoxilina, Clarity și Booster;

Testimoniale – #HappyClients

Fergie

„Thank you Intraceuticals.
When I’m on the road it’s important to take care of my skin.”

Kim Kardashian

„I love the Intraceuticals Facial Treatments. Getting them makes me feel so rejuvenated and refreshed.”

Naomi Campbell

„Thank you Intraceuticals.
When constantly travelling I get dehydrated and Intraceuticals is an obsolute necessity to replenish my skin.”

Cum funcționează Intraceuticals

Intraceuticals are la bază o tehnologie inovatoare australiană, care utilizează puterea oxigenului hiperbaric pentru a introduce în dermul profund un cocktail de acid hialuronic, vitamine, antioxidanți, colagen și ceai verde, care acționează din interior pentru a oferi o piele strălucitoare la exterior!

Intraceuticals se diferențiază de alte tratamente faciale cu oxigen prin cocktailul care se infuzează în piele și care conține acid hialuronic cu mase moleculare diferite, reușind astfel să ofere o hidratare fără precedent pe cele 3 niveluri: profundă, medie si de suprafață. Odată restabilit nivelul optim de hidratare al tenului, acesta se sigilează și se menține pe termen lung. Astfel, fiind susținută de cel mai eficient tratament de hidratare, pielea pur și simplu de sănătate!

Etapele tratamentului Intraceuticals

Rezultatele spectaculoare ale tratamentului Intraceuticals au la baza conceptul implementat de catre specialistii australieni: depunerea acidului hialuronic in 3 straturi:

Pasul 1: Infuzia Intraceuticals

Oxigenul hiperbaric introduce in stratul profund al pielii – derm, o molecula de acid hialuronic cu rolul de a capta apa din cremele Intraceuticals

Pasul 2: Gelul hidratant Intraceuticals

Datorita texturii usoare, gelul patrunde la nivelul dermului superior pentru o hidratare intensiva

Pasul 3: Crema hidratanta Intraceuticals

Crema hidratanta este pasul final al tratamentului si are rolul de a hidrata epiderma. In plus, acest produs constituie un „rezervor” de apa pentru moleculele introduse in piele.

Cât costă tratamentul Intraceuticals

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească tenul.

Recomandăm macar odata pe an, o cura de 6 sedinte Intraceuticals pentru o hidratare intensiva a pielii. Costul unei sedinte de Intraceuticals Rejuvenate este 450 lei, iar pachetele de 6 sedinte beneficiaza de un discount suplimentar. Lista de oferte poate fi accesata aici.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Prețuri tratamente Intraceuticals

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
Intraceuticals Rejuvenate/ Clarity 450 lei 6 ședințe 2000 lei
Intraceuticals Booster Colage / vitamina A / vitamina C 540 lei 6 ședințe 2400 lei