Blog

Cum se curăță tenul în profunzime

Cum se curăță tenul în profunzime

Cum se curăță tenul în profunzime, fără a rămâne cu urme și iritații

Curățarea tenului se făcea în trecut de cosmeticiene folosind manevre mecanice, cu ajutorul degetelor și al unghiilor, astfel încât să se extragă punctele negre sau să se stoarcă coșurile inestetice. Această procedură era însă dureroasă și putea lăsa în urmă semne inestetice pe piele, chiar și pe termen lung, putând agrava erupțiile acneice ori afecțiuni precum rozaceea.

Rulează videoul

Din fericire, tehnologia a evoluat accelerat în ultimul deceniu, iar, în prezent, curățarea pielii se face blând și eficient în același timp, chiar și pe pielea cu tendință acneică.

Nu stoarcem coșurile!

Mai întâi de toate, trebuie să menționăm că este total neindicat să ne stoarcem coșurile sau să ne extragem punctele negre presând pielea cu unghiile. Acest procedeu ne poate lăsa cu semne și cicatrici pe termen lung și poate agrava acneea sau poate declanșa afecțiuni precum rozaceea. Este important să avem o piele curată, dar trebuie să știm cum să facem acest lucru într-un mod blând și eficient. În urmă cu 10-20 de ani, în multe saloane încât se mai practica extracția mecanică, o procedură pe care noi nu o recomandăm.

Comedoanele de la nivelul pielii se formează din pricina acumulării de sebum și de celule moarte, în special dacă avem tenul gras. De când purtăm masca de protecție, chiar și persoanele care aveau înainte un ten echilibrat se pot confrunta cu această problemă. Este important să se acționeze cu grijă pentru că simpla curățare a pielii, făcută greșit, poate aduce mai multe lucruri neplăcute.

Coșurile și punctele negre, lăsate netratate sau extrase cu unghiile sau alte proceduri mecanice clasice pot inflama pielea și lăsa în urmă cicatrici.

Curățarea tenului cu Hydrafacial

Fiecare persoană are nevoie de o piele curată, indiferent de tipul de ten. Este o nevoie cu care se confruntă deopotrivă vedetele de la Hollywood și oamenii obișnuiți, așa cum pentru toți există soluții adecvate și soluții nepotrivite.

Hydrafacial este tratamentul de curățare profesională cel mai cerut și utilizat în lume. Îl urmează atât vedetele consacrate, cât și oamenii obișnuiti, de mai bine de un deceniu. Vorbim de o tehnologie patentată în America, ce a venit cu o mare schimbare in industria de înfrumusețare, înlăturând metodele clasice de curățare mecanică a pielii. Se spune că, o dată la 15 minute, cineva în lume face tratamentul Hydrafacial. Noi la Noblezza îl realizăm în România de 8 ani și este și acum cel mai cerut și apreciat tratament de acest tip.

Citește aici toate beneficiile pe care le ai după ce urmezi tratamentul Hydrafacial la Noblezza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *