Blog

Cum refacem tenul după purtarea măștii

Cum refacem tenul după purtarea măștii

Cum refacem tenul după luni de purtat mască

Masca de protecție este benefică pentru a ne ține departe de pericolul infectării cu noul coronavirus, dar, în același timp, are și un dezavantaj: ne poate afecta aspectul și sănătatea tenului, în special dacă avem o piele sensibilă.

Putem avea tenul iritat, mai uscat sau, dimpotrivă, îngrășat, cu tendință acneică. Pielea este mai ternă, și-a pierdut din strălucirea de altădată, iar ridurile pot deveni mai proeminente.
Martie reprezintă an de an luna în care este indicat să apelăm la un plan personalizat de tratamente, astfel încât bucuria sosirii primăverii să se regăsească din plin și pe tenul nostru.

Fiecare dintre noi suntem unici în felul nostru, avem ten cu nevoi speciale și, tocmai de aceea, la Clinica Noblezza vei putea primi oricând recomandările potrivite, care să ofere rezultate rapide și de durată.

Refresh profesional al tenului

Știm cu toții că îngrijirea completă a tenului nu poate fi realizată doar folosind produse cosmetice acasă și că este indicat să apelezi periodic la tratamente profesionale, cum sunt, spre exemplu, cele de la Clinica Noblezza, recomandate de specialiștii noștri, conform nevoilor pielii tale.

Rulează videoul

Pentru o curățare profesională și o revitalizare uimitoare a tenului, poți urma, spre exemplu, un plan de tratamente ce include HYDRAFACIAL si INTRACEUTICALS. Este o cură de tratamente cu rezultate maxime, de care te poți bucura pe termen lung.

HYDRAFACIAL este singura tehnologie de hidrodermoabraziune care îmbină armonios curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea pentru a obține un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coșuri și exces de sebum!

  • Curăță tenul, porii și punctele negre fără a leza sau sensibiliza pielea;
  • Reglează activitatea glandelor sebacee;
  • Tratează tenul acneic și porii congestionați;
  • Reface sănătatea pielii și are efect regenerant

Mai multe info despre HYDRAFACIAL

INTRACEUTICALS este unul din cele mai celebre și apreciate tratamente din lume, ce oferă o rejuvenare instantanee tenului și o hidratare intensivă cu ajutorul oxigenului hiperbaric, fiind singura soluție de a introduce acid hialuronic în derm, non-invazivă și fără timp de recuperare.

  • Tratează pielea deshidratată, fără strălucire și afectată de puterea razelor solare;
  • Tratează porii dilatați și congestionați;
  • Conferă pielii fermitate, volum, detoxifiere, revitalizare și regenerare;
  • Calmează pielea uscată și sensibilă;

Mai multe info despre INTRACEUTICALS

SOLUȚIE PENTRU TENUL ACNEIC

Purtarea măștii atunci când avem tenul gras și sensibil poate cauza noi erupții acneice. Sunt multe persoane care se confruntă acum cu această problemă, deși, înainte de pandemie, aveau un ten normal, fără imperfecțiuni. În acest caz, noi putem recomanda sesiuni de curățare profesională HYDRAFACIAL , ce redă sănătatea pielii, îmbinat cu INTRACEUTICALS pentru hidratarea intensivă a tenului sensibil și Tratamente laser pentru eliminarea bacteriilor responsabile cu aparitia cosurilor.

TENUL CU PORI DILATAȚI

Porii dilatați sunt extrem de inestetici și, de multe ori, nu pot fi mascați cu ajutorul machiajului. Tenul care se confruntă cu o astfel de problemă are nevoie de tratamente adecvate, iar unul dintre acestea este Hollywood Carbon Peel, ideal pentru reducerea porilor dilatati si a excesului de sebum, eliminarea bacteriilor care provoaca aparitia cosurilor. Pielea devine luminoasa, culoarea tenului se uniformizeaza, iar pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea.

Mai multe info despre Carbon Peel

Acestea sunt doar câteva din recomandările specifice ale echipei Noblezza pentru diverse afecțiuni ale pielii cu care mulți dintre voi se pot confrunta în prezent, după luni de purtat zilnic al măștii. Vă recomandăm să apelați la specialiștii noștri, care vor analiza starea tenului și vă vor recomanda exact soluțiile de care acesta are nevoie.

Vă așteptăm la Noblezza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *