Blog

Tot ce îți dorești să știi despre Epilarea Definitivă cu Laser!

Tot ce îți dorești să știi despre Epilarea Definitivă cu Laser!

Epilarea Definitivă cu Laser a devenit un tratament din ce în ce mai recunoscut în întreaga lume ca fiind o metodă eficientă, rapidă și non-invazivă pentru îndepărtarea și reducerea permanentă a firelor de păr de pe corp și față!

În calitate de #cosmetologi, mărturisim faptul că suntem extrem de recunoscători pentru felul în care au evoluat procedurile de îndepărtare a părului nedorit! Este ca și cum am avea acces la a călători atât cu trăsura, cât și cu avionul! We choose to fly FirstClass! Do you?

Cum? Prin tehnologie high-tech, experiență de peste 11 ani, pasiune & impecabilitate și angajamentul nostru de a oferi rezultate peste așteptări pentru fiecare pacient!

În prezent, îndepărtarea firelor de păr înseamnă cu mult mai mult decât o piele fină și catifelată. Îndepărtarea firelor de păr înseamnă confort, libertate, încredere în sine!

În articolul de astăzi împărtășim cu tine câteva dintre întrebările cel mai des adresate de către pacienții noștri care urmează Tratamentul de Epilare Definitivă Laser la Noblezza.

Sharing is Caring! We simply love sharing our knowledge!

1. Cât de sigură este procedura de Epilare Definitivă cu Laser?

Îndepărtarea părului cu laser este o procedură inerent sigură, însă este necesar a fi utilizată sau supravegheată de un medic bine instruit, calificat, cu experiență într-un mediu sigur și controlat. De-a lungul timpului, au fost realizate numeroase studii clinice are au atestat siguranța tratamentului de epilare laser. Câteva dintre aceste studii pot fi accesate la: Biological and clinical aspects in laser hair removalEvidence-based review of hair removal using lasers and light sourcesLaser hair removal. Information and advice for patients and others.

La Noblezza, fiecare tratament de Epilare Definitivă Laser este o experiență și acesta începe un primul pas – #Diagnosticarea. O întâlnire în care terapeutul cunoaște pacientul și analizează istoricul medical, evaluează tipul de pilozitate al pielii și îi comunică pacientului un plan de tratament personalizat și modul de pregătire corespunzătoare pentru prima ședință.

În același timp, așa cum și studiile indică, în funcție de tehnologia folosită și respectarea recomandărilor oferite de terapeut, pot apărea efecte adverse precum iritații sau sensibilitate a pielii și pete pigmentare.

2. Cu ce se diferențiază Tehnologia #PrimeLase de la #Noblezza de alte tehnologii?

În mod cert, tehnologia folosită are un impact major în eficacitatea tratamentului de epilare laser. La Noblezza, am ales să investim într-o tehnologie de top, high-tech, cu putere mare care oferă rezultate remarcabile, în perfectă siguranță – Dioda Primelase de la #CocoonMedical.

Tehnologia Noblezza are aprobare FDA (Food and Drug Administration din SUA), ceea ce certifică faptul că acest device a fost aprobat pentru uz comercial, după ce a fost testat cu rigurozitate pentru siguranța pacienților.

3. Cum mă pregătesc pentru prima ședință de Epilare Laser?

Așa cum aminteam mai sus, primul pas constă în a-ți rezerva timp cu unul dintre specialiștii Noblezza pentru a primi o consultație personalizată.

În general, le recomandăm pacienților noștri să nu folosească metode de smulgere a firului de păr (ceară, aparat de epilare electric) pentru minim o lună înainte de începerea tratamentului, și să apeleze cu încredere în această perioadă la lama de ras. De asemenea, la consultația personalizată se trec în revistă și tratamentele pe care pacientul le ia în prezent și în funcție de specificitate, poate primi indicații din partea terapeutului. Toate tratamentele foto-sensibilizante se opresc cu cel puțin o săptămână înainte de tratament. Dacă dorești să efectuezi tratamentul în timpul sezonului cald, evită expunerea la soare cu minim 2 săptămâni înainte de ședință.

4. Pot face tratamentul în orice anotimp al anului?

DA!

Tehnologia PrimeLase ne permite să facem tratamentul pentru toate tipurile de piele, 365 zile/an.

5. De câte ședințe am nevoie pentru a avea rezultatele dorite?

Tratamentul de epilare laser este personalizabil în funcție de caracteristicile pielii și ale firului de păr. Conform studiilor efectuate, fazele ciclului folicular reprezintă factorul cel mai important de care ținem cont în timpul procedurii pentru a oferi rezultate spectaculoase. La #Noblezza, alegem să începem tratamentul de epilare definitivă cu laser în faza anagenă, când părul este mai gros și pigmentat.

În medie, un tratament complet de epilare cu laser pentru corp cuprinde între 6 și 8 ședințe. Acestea se efectuează la un interval de 6-8 săptămâni, în funcție de gradul de pilozitate și ciclul de creștere al părului. Pentru zona feței, recomandăm, un număr mai mare

de ședințe (între 8 și 12) la interval de 3-4 săptămâni în funcție de gradul de pilozitate și dereglările hormonale pe care pacientul le are.

După finalizarea tratamentului, recomandăm 1-2 ședințe de întreținere pe an, în funcție de factorii care influențează regenerarea firului de păr (dereglări hormonale, sarcină, alimentație, tratament medicamentos).

6. Este Epilarea cu Laser este într-adevăr definitivă?

Când ajungi să mergi la o ședință de epilare timp de 60 min o dată la 1-2 ani, putem spune că epilarea laser este definitivă! Rădăcina firului de păr tinde să se regenereze în timp, ceea ce reprezintă un proces natural și sănătos. În consecință, sunt recomandate sesiunile de întreținere în funcție de pilozitatea pacientului.

În cele peste 80.000 de ședințe de epilare definitivă, pacienții noștri au venit la sesiunile de întreținere la 1 sau chiar la 2 ani, și nu pentru că aveau păr, ci pentru că le era dor de noi!

Ai o altă întrebare și nu ai găsit răspunul mai sus? Lasă-ne un comment și un specialist Noblezza îți va răspunde!

We simply love to shine! Don’t you? And… don’t forget -> A Silky Skin is Always Sexy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *