Carbon Peel

Ce este Carbon Peel

Cunoscut si sub denumirea de Hollywood Peel, este un tratament laser ce actioneaza in profunzimea pielii pentru stimularea elastinei, colagenului, curatarea pielii si este esential in prevenirea acneei.

Este un tratament avangardist pe baza de carbon pentru stimularea regenerarii naturale a tesuturilor.

Procedura este non-invaziva, adecvata oricarui tip de ten si nu implica timp de recuperare.

Avantajele tratamentului Carbon Peel

 • Reduce porii dilatati si excesul de sebum
 • Previne aparitia acneei si a punctelor negre
 • Reduce ridurile fine
 • Uniformizeaza culoarea pielii
 • Stimuleaza productia de colagen si previne aparitia ridurilor
 • Pielea devine mai luminoasa – efect de glowy skin
 • Dureaza doar 50 minute si se poate efectua in orice moment al zilei

Cum functioneaza

Carbon Peel are la baza tehnologia laser Nd-YAG de 1064 nm integrat in aparatul Spectra XT si confera o abordare diferita fata de alte tratamente laser.
Tratamentul incepe cu aplicarea unei solutii pe baza de carbon, care va fi indepartata prin aplicarea impulsurilor laser Nd-YAG. Astfel obtinem o exfoliere profunda, reducerea punctelor negre, o piele luminoasa si cu aspect sanatos.

Etapele tratamentului

 • Pasul 1: Curatarea tenului in profunzime. Se incepe prin aplicarea solutiei pe baza de carbon care absoarbe excesul de sebum si impuritatile din pori.
 • Pasul 2: Activarea solutiei de carbon – prin aplicarea impulsurilor laser, solutia de carbon patrunde in pori pentru o curatare in profunzime a pielii. In acelasi timp, caldura emisa de laser actioneaza asupra fibrelor de elastina si colagen, conferind pielii un aspect ferm si intinerit
 • Pasul 3: Soft Peel – lumina laser produsa de Spectra XT curata pasta de carbon si o data cu ea impuritatile, sebumul si celulele moarte de la suprafata pielii.
 • Pasul 4: Rejuvenarea pielii – prin incalzirea usoara a pielii se stimuleaza productia de fibre noi de elastina si colagen, responsabile pentru mentinerea fermitatii pielii si prevenirea imbatranirii.

Cat costa tratamentul Carbon Peel

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească tenul. Recomandăm ca cel puțin o dată pe lună să își dăruiască o un tratament de Carbon Peel.

Rezultatele se vad de la prima sedinta, insa pentru rezultate optime se recomanda repetarea procedurii in functie de nevoile fiecarui tip de ten.

Lista de prețuri poate fi consultată aici. La Noblezza, pachetele de tratament de 4 ședințe beneficiază de un discount suplimentar. Lista de oferte poate fi accesată aici.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Dacă îți dorești un tratament Carbon Peel, te așteptăm la Noblezza Beauty Clinique pentru a descoperi care sunt cele mai bune opțiuni. Ana îți răspunde cu drag la + 0723679966!