Blog

Totul despre Radiofrecvență Facială

Totul despre Radiofrecvență Facială

Astăzi vă aducem în atenție două tratamente de ultimă generație pe care le oferim cu mândrie la Noblezza Beauty Clinique: Legend Pro și Viora V10. Ambele bazate pe tehnologia avansată de radiofrecvență facială, aceste proceduri promit să transforme pielea voastră, oferindu-i un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Legend Pro – Pentru un ten revitalizat și fără riduri

Legend Pro este tratamentul nostru vedetă care aduce laolaltă încălzirea macro volumetrică a țesuturilor cu radiofrecvența tripolară și micro încălzirea focusată prin intermediul electrozilor ultra-subțiri. Efectul? Un atac complex asupra ridurilor și a semnelor de îmbătrânire a pielii. Cu ajutorul radiofrecvenței tripolare și a activării dinamice a mușchilor, Legend Pro oferă rezultate spectaculoase într-un timp scurt.

Principalele beneficii:

– Rejuvenare facială pentru un ten proaspăt și luminos.

– Efect de lifting, contribuind la întărirea și remodelarea contururilor feței.

– Tratament eficient pentru cicatrice și semne post-acneice.

– Tonifiere și fermitate pentru mușchii faciali, conferindu-vă un aspect tânăr și revitalizat.

O altă veste excelentă este că Legend Pro nu implică niciun disconfort major sau durere. Vă puteți bucura de aceste beneficii în confort maxim!

Viora V10 – Rejuvenare simplă și eficientă

Dacă sunteți în căutarea unei soluții rapide și fără timp de recuperare, Viora V10 este tratamentul perfect pentru dumneavoastră. Cu ajutorul tehnologiei CORE și a radiofrecvenței bipolare, Viora V10 stimulează producția de colagen, îmbunătățind textura pielii și reducând vizibil ridurile.

Principalele benefici:

– Rejuvenare superioară a pielii, redându-i fermitatea și elasticitatea.

– Reducerea semnificativă a ridurilor și liniilor fine.

– Procedură simplă, fără timp de recuperare, perfectă pentru un program aglomerat.

Specialiștii noștri recomandă un tratament consistent constând în minim 6 ședințe, efectuate o dată pe săptămână, în funcție de vârstă și de nevoile specifice ale tenului dumneavoastră. De asemenea, avem posibilitatea de a lucra separat pe fiecare zonă a feței, adaptând tratamentul la nevoile individuale.

Aici, frumusețea și sănătatea pielii dumneavoastră sunt în mâini sigure și profesioniste. Vă așteptăm cu drag pentru a descoperi secretul unei pielii perfecte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *