Tratament Riduri

Descoperirea toxinei botulinice și a efectelor pozitive ale acesteia a reprezentat una din cele mai mari evoluții din industria medicală de înfrumusețare. Botoxul, cum este această substanță denumită în limbajul comun, are proprietatea de a relaxa localizat musculatura facială reducând astfel ridurile și liniile fine.

Prin blocarea temporară a mobilității mușchilor faciali, se reduce suprasolicitarea ridurilor existente și preîntâmpină formarea altora noi.

După injectarea toxinei botulinice în zonele problematice, vom obține o diminuare considerabilă a ridurilor, o piele întinsă și un aspect odihnit și întinerit.

În plus, prin injectarea toxinei botulinice, se pot corecta asimetrii (ex: unul din colțurile ochilor mai căzut sau o sprânceană mai coborâtă).

Cum se efectuează procedura

Injectarea toxinei botulinice durează doar câteva minute, medicul estetician analizând în prealabil chipul tău și modul în care se formează ridurile atunci când zâmbești sau te încrunți. Se aplică o cremă anestezică și se injectează substanța printr-un ac minuscul și foarte fin.

Când se vede efectul și cât durează

După injectare, primele efecte pozitive se văd după câteva zile. Vei obține o piele vizibil întinerită, ridurile deranjante nu se vor mai vedea, și vei avea un aspect ohihnit și proaspăt. Efectele vor dura între 3 și 6 luni, în funcție de fiecare persoană în parte. Aspectul proaspăt și întinerit al pielii poate fi întreținut, pe parcurs, și prin tratamentele neinvazive de la Noblezza (Hydrafacial, Carbon Peel, Venus Viva Lifting, Intraceuticals, etc).

Unde se injectează toxina botulinică

Toxina botulinică va corecta ridurile din diverse zone ale feței: frunte, între sprâncene, colțul ochilor, la baza nasului sau în zona gâtului.

Medicii chirurgi esteticieni din echipa Noblezza au o experiență vastă în oferirea unor rezultate estetice excelente, armonioase și naturale.

Contactează-ne pentru a stabili o consultație în urma căreia vei afla ce tip de procedură estetică îți este potrivită ție.

Cât costă tratamentul cu toxina botulinica pentru reducerea ridurilor?

Costul unei astfel de proceduri variaza in functie de numarul de zone tratate si de cantitatea de toxina botulinica folosita. Spre exemplu o zona costa 740 lei, iar pachetul Full face (3 zone) 1730 lei.

Beauty Done Right. Noblezza.

Prețuri tratamente Tratament Riduri

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
Tratament riduri cu toxina botulinica 150 euro / zona 130 euro / zona
Riduri de expresie (ochi / frunte / intre sprancene) 260 euro / 2 zone (la alegere) 240 euro / 2 zone
Tratament complet etaj superior riduri de expresie 350 euro / 3 zone 300 euro / 3 zone