Tratament transpiratie excesiva

Transpiratia excesiva poate fi un impediment in modul nostru de a ne desfasura activitatea de zi cu zi. Fie ca vorbim de petele inestetice aparute pe haine, de mirosul neplacut, de o transpiratie excesiva la nivelul palmelor care te impiedica sa interactionezi cu cei din jur sau pe zona talpilor, ceea ce iti ingreuneaza alegerile in a purta diferite tipuri de incaltaminte, toate se pot rezolva rapid prin injectarea de toxina botulinica.

Atunci cand vorbim de hiperhidroza, antipersirantele nu sunt suficiente si este necesar tratamentul cu botox.

Tratamentul cu toxina botulinica pentru hiperhidroza axilara a fost aprobat de FDA in 2004, iar studiile clinice demonstreaza ca aceasta procedura este eficienta si fara riscuri atat pentru axila, cat si pentru palme sau talpi.

Cum decurge procedura

Injectarile se realizeaza cu un ac foarte fin, dupa aplicarea unei creme anestezice pentru a minimiza efectul neplacut al intepaturilor. Tratamentul dureaza doar cateva minute si post procedura, nu se recomanda activitatea fizica intensa sau sauna.

Rezultatele apar la 2-4 zile dupa tratament, dar efectul maxim se obtine la 2 saptamani. Efectul se mentine pe o perioada de 4 pana la 12 luni, in functie de fiecare organism.
Cel mai important beneficiu al acestei proceduri este imbunatatirea calitatii vietii pacientului si reducerea disconfortului creeat de transpiratia in exces.

Medicii esteticieni ai Clinicii Noblezza acordă o mare atenție calității substațelor folosite si aleg intotdeauna Botox- ul Vistabel, produs aprobat inca din 2002 si care detine 528 de studii medicale publicate, care sa ii confirme eficienta si siguranta.

Cat costa tratamentul tranpiratiei excesive?

Costul procedurii difera in functie de zona pe care se aplica injectarile cu botox. Astfel pentru zona axilelor costul este de 2800 lei, iar pentru zona palmelor/ talpilor costul este de 3700 lei.

Beauty Done Right. Noblezza.

Prețuri tratamente Tratament transpiratie excesiva

Denumire tratament Preț / Ședință
Tratament transpiratie excesiva cu toxina botulinica - axile 2800 lei
Tratament transpiratie excesiva cu toxina botulinica - palme 3700 lei
Tratament transpiratie excesiva cu toxina botulinica - talpi 3700 lei