Viva Lifting – RF Multipolar

Ce este Viva Lifting – RF multipolar

Efectul de lifting al pielii și recăpătarea fermității sunt posibile fără bisturiu și timp de recuperare. VIVA Lifting este tratamentul revoluționar anti-aging care îți aduce înapoi ani chiar de la prima ședință.

Avantajele tratamentului Viva Lifting

  • Lifting instant al tenului;
  • Reducerea semnelor îmbătrânirii și a ridurilor profunde;
  • Recăpătarea fermității și elasticității pielii
  • Reconturarea liniei bărbiei;
  • Stimulează producția de elastina si colagen printr-o tehnologie inovatoare;
  • Un lifting non-chirurgical la care poți apela în orice moment al zilei;
  • Rezultate rapide, fără durere, se mențin pe termen lung și nu necesită timp de recuperare;

Testimoniale – #HappyClients

Elizabeth Morency, MD

Board Certified Medical Aesthetic Doctor
„Many of our patients come to us because they do not want invasive treatments – they would never, under any circumstance, consider surgical options. They want something light. They want to look natural, real…but still refresh their face. That`s one of the greatest advantages of the Venus Viva. It does give a very natural effect, especially for the face. We`re not changing anything; we`re simply giving our patiens, the same face they`ve always had…only younger”

Cum funcționează Viva Lifting

Rezultatul a 10 ani de cercetare, Venus Viva este tehnologia inovatoare și completă de tratare a pielii bazată pe radiofrecvență multipolară, aprobată FDA (Food and Drug Administration, USA) și concepută special pentru a reda pielii efect de lifting instant.

Spre deosebire de alte aparate, Venus Viva încălzește țesutul în profunzime în mai puțin de un minut, accelerând astfel sinteza colagenului și a elastinei, două proteine cheie responsabile pentru menținerea fermității și elasticității pielii. în plus, datorită combinării radiofrecvenței multipolare cu pulsul magnetic, rezultatele sunt vizibile de la prima ședință.

Cât costă tratamentul Venus Viva – RF Multipolar

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească tenul.

Recomandăm macar odata pe an, o cura de 6 sedinte de Viva Lifting – RF multipolar pentru a mentine frumusetea naturala a pielii si expresivitatea. Costul unei sedinte de Viva Lifting – RF multipolar este 450 lei, iar pachetele de 6 sedinte beneficiaza de un discount suplimentar. Lista de oferte poate fi accesata aici.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Dacă îți dorești un tratament Viva Lifting, te așteptăm la Noblezza Beauty Clinique pentru a descoperi care sunt cele mai bune opțiuni. Ana îți răspunde cu drag la + 0723679966!

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Before & After

Zona tratata: Gat
Rezultatul dupa 10 sedinte Viva Lifting