Viora V10 – Slăbit și anticelulită

Viora V10 - Slăbit și anticelulită

NOU! VIORA V10: 3 tipuri de RF într-o singură platformă

Suntem încântați să anunțăm că cea mai avansată platformă multi-tehnologică VIORA V10 este acum disponibilă la Noblezza. În premieră în România!

V10 este construită pe baza tehnologiilor de radiofrecvență VIORA, și îmbină RF bi-polară, RF multi-polară și RF fracționată de tip SVC, pentru a trata problemele inestetice ale pacientului în cel mai sigur, confortabil și eficient mod.

VIORA V10 prezintă cel mai mare manipul de tratament cu 6 electrozi ce oferă cel mai înalt standard de calitate și eficiență, tehnologie aprobată FDA și CE.

VIORA V10 oferă rezultate excepționale pentru:

  • Reîntinerirea tenului
  • Riduri fine
  • Reducerea celulitei
  • Fermitate corporală
  • Slăbit în circumferință
  • Reconturare corporală

 

Protocolul VIORA V10 este adaptat fiecărui pacient, în funcție de nevoile acestuia:

 

V-FORM pentru tratarea celulitei și remodelare corporală

Stilul nostru de viață a devenit din ce în ce mai dinamic în ultimii ani și ne dorim cu toții să rezultate sigure și rapide după tratamentele pe care le efectuăm în clinicile de înfrumusețare.

În urma experienței de peste un deceniu în domeniul frumuseții profesionale, specialiștii noștri pot concluziona că, în cazul tratamentelor corporale, pacientele își doresc cel mai mult să trateze celulita.

Vor să obțină acest lucru rapid, fără disconfort și să meargă la sigur atunci când aleg o anumită tehnologie. De asemenea, experiența terapeutului care realizează tratamentele este esențială.

Suntem încântați că, în premieră în România, la Noblezza a ajuns cea mai avansată tehnologie care satisface dorințele mai sus menționate.

VIORA V10 remodelează silueta, scade în centimetri și tratează celulita cu ajutorul îmbinării de radiofrecvență și  Vacuum.

Acest tratament este benefic pentru diminuarea celulitei, drenaj limfatic, modelare corporală, tonifiere, reducerea circumferinței taliei, a coapselor.

Manipolul V-FORM este astfel proiectat pentru a îmbunătăți aspectul siluetei rapid și eficient. Tehnologia smart VIORA tratează celulita și remodelează silueta în zonele unde pacientul are nevoie. Se obține astfel un abdomen mai ferm, coapse și fese frumos modelate, o piele fermă, fără celulită. Totul, fără disconfort, într-o sesiune de scurtă durată (până în 20 de minute).

Planul de tratament este personalizat de terapeutul Noblezza. Protocolul recomandat este de 6-8- 10 ședințe, în funcție de nevoia clientului. 

Întreținerea se face la interval de 3-4 luni sau în funcție de recomandarea specialistului.

Programează-te la un consult sau la o primă ședință!

 

Prețuri tratamente Viora V10 – Slăbit și anticelulită

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
1 zonă mare (abdomen + lombari, coapse, fese) 500 lei
1 zonă medie (lombari, brațe, game, genunchi) 450 lei
1 zonă mică (gușă, linie sutien) 400 lei
Coapse 2350 lei / 6 ședințe
Abdomen + Flancuri 2350 lei / 6 ședințe
Fese 2000 lei / 6 ședințe