Venus Viva Vergeturi

Deși pentru mulți ani la rând, tratarea vergeturilor a reprezentat o provocare pentru marea majoritate dintre doctorii esteticieni, rezultatele a peste 10 ani de cercetări au condus la cel mai eficient tratament din lume care reduce vergeturile de la prima ședință – VENUS VIVA.

Vergeturile nu reprezintă un pericol pentru sănătate, dar sunt inestetice și limitează nivelul de libertate. Ele apar atunci când pielea se întinde sau micșorează brusc, adică când există schimbări rapide în greutate, în timpul sarcinii sau în perioadă de pubertate, atunci când există o creștere în înălțime explozivă.

Ce este Venus Viva Vergeturi

Venus VIVA, tehnologia aprobată de organizația americană FDA (Food and Drug Administration), este astăzi un aparat ultra-performant, cu studii științifice, care reduce și tratează vergeturile apărute în urma sarcinii sau a fluctuațiilor în greutate.

Avantajele tratamentului

 • Tratează și reduce vergeturile;
 • Tratează imperfecțiunile pielii: cicatrici post acneice, pori dilatați, riduri, linii fine, pete hiper-pigmentare;
 • Produce un efect de tonifiere al pielii;
 • Tratează in siguranta orice tip de piele;
 • Tratează toate zonele corpului: abdomen, piept, șolduri, coapse sau fese;
 • Tratament rapid
 • Rezultate pe termen lung

Cum funcționează Venus Viva Vergeturi

Venus Viva are la bază tehnologia high-tech care a revoluționat piața de estetică facială și corporală – radiofrecvența fracționată.

Această terapie, compatibilă cu toate tipurile de piele, impune un nou concept în industria de beauty: microneedling – care stimulează reconstrucția pielii, netezind efectiv țesutul afectat de iregularități ale pielii precum vergeturi, riduri, cicatrici, pori dilatați.

Cum funcționează? Aplicatorul cu ajutorul căruia se realizează tratamentul are forma unui pistol şi o dată poziționat pe zona cu vergeturi, la declanșarea butonului de către terapeut, 160 de pini minusculi „perforează” pielea, procesul de reconstrucție al pielii fiind astfel stimulat din interior către exterior. Așa cum spune Dr. Pablo Naranjo, cel care a revoluționat piața de estetică facială și corporală, cu Venus Viva „vergeturile dispar pentru că aparatul stimulează pielea să se refacă din interior. Pur și simplu, țesutul epitelial se reconstruiește.”

Procedura este sigură și eficientă, fiind un tratament de succes pentru vergeturi!

! Important: Tratamentele pot efectua cu două luni înainte de expunerea la soare.

Ce spun experții în industria de estetică despre Venus Viva?

„Venus Viva este o tehnologie de ultimă generație, care îmbunătățește calitatea, textura și aspectul pielii.” (Jason Emer, medic dermatolog Beverly Hills)

Pablo Najaro

„Timp de 10 ani, am avut ocazia să lucrez cu 16 companii diferite. Noi nu vindem aparatură, noi vindem tratamente și emoție pacienților noștri. Sunt aici sa ii ajut – dați-mi feedback de la pacienții voștri, care sa mă ajute să îmbunătățesc aparatul și protocolulul de tratament, pentru a le oferi exact soluțiile de care au nevoie!”, a spus Dr. Pablo Najaro, recunoscut la nivel global pentru descoperirile sale fabuloase in cei 10 ani de cercetare in domeniul esteticii faciale si corporale, dezvoltatorul tehnologiei Venus Viva.

Irene Gladstein

După sute de cazuri tratate, cu rezultate care vorbesc de la sine, Dr. Irene Gladstein explică beneficiile tratamentului Venus Viva: „Mă străduiesc să dezvolt frumusețea naturală, să creez o față mai tânără, mai fermă și mai împrospătată, fără să modific trăsăturile naturale. Scopul meu este nu doar de a obține rezultate extraordinare vizibile fizic, ci și de a creste totodată încrederea pacienților mei în ei înșiși.”

Cât costă tratamentul Venus Viva Vergeturi

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească corpul.

Atunci cand vorbim despre tratarea vergeturilor, rezultatele sunt definitive pe zona unde am aplicat tratamentul.

Costul unui tratament Venus Viva Vergeturi diferă în funcție de zona tratată și de numărul de ședințe (intre 4-8 ) necesare efectuării tratamentului complet.

Lista de prețuri poate fi consultată aici. La Noblezza, pachetele de tratament de 4 ședințe beneficiază de un discount suplimentar.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Dacă îți dorești un tratament de Venus Viva Vergeturi, te așteptăm la Noblezza Beauty Clinique pentru a descoperi care sunt cele mai bune opțiuni. Ana îți răspunde cu drag la + 0723679966!

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Contraindicații

 • sarcina, alaptare
 • epilepsie
 • cezariana sau alte operatii (doar in primele 9-12 luni)
 • antecedente personale de orice tip de cancer inclusive cel cutanat sau tumori
 • diabet de tip 1 si 2
 • hepatita B si C
 • probleme cu ficatul(ficat gras)
 • probleme cu coagularea sangelui (tromofilie, varice – pe zona tratata, tratamente cu anticoagulante, tratamente cu vit K- de lunga durata).
 • orice tip de interventii pe cord
 • orice tip de interventii renale
 • atac vascular cerebral
 • anemie severa

Contact:

str. Washington nr.19, sector 1, Bucuresti

0748 048 003 / 0723 679 966