Venus Viva – Riduri, Lifting

 

Ce este Venus Viva

Venus Viva este tratamentul care folosește cea mai recentă tehnologie de refacere a pielii – radiofrecvența fracționată (RF). Venus Viva este o alternativă minim-invazivă și fără intervenție chirurgicală care susține refacerea suprafeței pielii din interior spre exterior, corectând ridurile, porii dilatați și petele de pigmentare, oferind rezultate de la prima ședință.

Avantajele tratamentului Venus Viva – Riduri, Lifting

 • Tratează imperfecțiunile pielii cu rezultate de la prima ședință: riduri, linii fine, pori dilatați, pete pigmentare, cicatrici post acneice;
 • Stimularea refacerii pielii din interior, susținută de tehnologia high-tech, recunoscută științific;
 • Tratează pielea în profunzime, reconstruiește țesutul epitelial și stimulează producția de elastină și colagen;
 • Are la bază cea mai puternică tehnologie de radiofrecvența fracționată, compatibilă cu toate tipurile de piele;
 • Este o procedură perfect sigură și eficientă, care folosește o tehnologia ultra-performantă, aprobată FDA (Food and Drug Administration, USA);
 • Un tratament minim invaziv, conceput special pentru a oferi rezultate maxime si cu un timp de recuperare post-tratament cât mai scurt;

Cum funcționează Venus Viva

VENUS VIVA are la bază o tehnologie nouă, de radiofrecvență fracționată, la dezvoltarea căreia s-au implicat cei mai cunoscuți esteticieni din lume. Aprobat FDA, aparatul tratează pielea în profunzime și ameliorează și cele mai adânci iregularități ale acesteia.

Spre deosebire de alte aparate care folosesc radiofrecvența fracționată, VENUS VIVA beneficiază de tehnologia SmartScan, devenind astfel singura metodă de reconstrucție a țesutului, care permite terapeutului să controleze ablația în timpul tratamentului pentru o eficiență maximă. În plus, VENUS VIVA a fost conceput în așa fel încât disconfortul pacientului sa fie minim.

VENUS VIVA impune un nou concept în industria de beauty: microneedling. Tratamentul se realizează cu un aplicator care are forma unui pistol. Poziționat deasupra zonei de tratat, la declanșarea butonului de către terapeut, 160 de pini minusculi „perforează” pielea în același timp, netezind pur si simplu țesutul afectat de imperfecțiuni. Această „perforare” a pielii care se închide natural în câteva ore după tratament, permite o absorbție cu 70% mai mare a nutrienților, decât pielea ar absorbi în mod normal, fără acest stimul de microneedling. Astfel, procesul de reconstrucție al pielii este stimulat din interior spre exterior.

Ce spun experții în industria de estetică despre Venus Viva?

„Venus Viva este o tehnologie de ultimă generație, care îmbunătățește calitatea, textura și aspectul pielii.” (Jason Emer, medic dermatolog Beverly Hills)

Pablo Najaro

„Timp de 10 ani, am avut ocazia să lucrez cu 16 companii diferite. Noi nu vindem aparatură, noi vindem tratamente și emoție pacienților noștri. Sunt aici sa ii ajut – dați-mi feedback de la pacienții voștri, care sa mă ajute să îmbunătățesc aparatul și protocolulul de tratament, pentru a le oferi exact soluțiile de care au nevoie!”, a spus Dr. Pablo Najaro, recunoscut la nivel global pentru descoperirile sale fabuloase in cei 10 ani de cercetare in domeniul esteticii faciale si corporale, dezvoltatorul tehnologiei Venus Viva.

Irene Gladstein

După sute de cazuri tratate, cu rezultate care vorbesc de la sine, Dr. Irene Gladstein explică beneficiile tratamentului Venus Viva: „Mă străduiesc să dezvolt frumusețea naturală, să creez o față mai tânără, mai fermă și mai împrospătată, fără să modific trăsăturile naturale. Scopul meu este nu doar de a obține rezultate extraordinare vizibile fizic, ci și de a creste totodată încrederea pacienților mei în ei înșiși.”

Cât costă tratamentul Venus Viva

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească tenul.

Atunci cand vorbim despre o rejuvenare faciala completa cu Venus Viva, rezultatele sunt vizibile imediat si se mentin pe termen lung.

Costul unui tratament Venus Viva – Riduri, Lifting diferă în funcție de zona tratată (fata, gat, decolteu) și de numărul de ședințe (intre 4-6 ) necesare efectuării tratamentului complet.

Lista de prețuri poate fi consultată aici. La Noblezza, pachetele de tratament de 4 ședințe beneficiază de un discount suplimentar. Lista de oferte poate fi accesată aici.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Dacă îți dorești un tratament minim invaziv de rejuvenare faciala, te așteptăm la Noblezza Beauty Clinique pentru a descoperi care sunt cele mai bune opțiuni. Ana îți răspunde cu drag la + 0723679966!

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Contraindicatii

 • Sarcina, alaptare
 • epilepsie
 • lupus
 • Antecedente personale de orice tip de cancer
 • hepatita
 • placi metalice pe zona tratata
 • ciuperca

Prețuri tratamente Venus Viva – Riduri, Lifting

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
Față 1300 lei 4 ședințe 3640 lei
Gât 700 lei 4 ședințe 1960 lei
Decolteu 1300 lei 4 ședințe 3640 lei