Venus Viva Cicatrici

Ce este Venus Viva Cicatrici

VENUS VIVA are la bază tehnologia revoluționară, recunoscută științific, care prin conceptul de microneedling, activează capacitatea organismului de auto-regenerare a țesutului. Astfel cicatricile și petele post-acneice dispar, rezultatele obținute fiind vizibile chiar de la prima ședință.

Avantajele tratamentului Venus Viva Cicatrici

 • Tratează orice iregularitate texturală a pielii;
 • Tratează cicatricile post-acneice prin reconstrucția pielii din interior;
 • Tratează petele rămase în urma acneei;
 • Rezultatele se obțin de la prima ședință, tratamentul având la bază cea mai puternică tehnologie de radiofrecvență fracționată, compatibilă cu toate tipurile de piele;
 • Tratament oferă rezultate spectaculoase și totodată este complet sigur și eficient, VENUS VIVA fiind un aparat aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA);
 • Stimulând reconstrucția pielii din interior spre exterior, VENUS-VIVA este un tratament minin-invaziv, conceput special pentru oferi rezultate maxime, cu un timp de recuperare post-tratament minim;

Cum funcționează

VENUS VIVA are la bază o tehnologie nouă, de radiofrecvență fracționată, la dezvoltarea căreia s-au implicat cei mai cunoscuți esteticieni din lume. Aprobat FDA, aparatul tratează pielea în profunzime și ameliorează și cele mai adânci iregularități ale acesteia.

Spre deosebire de alte aparate care folosesc radiofrecvența fracționată, VENUS VIVA beneficiază de tehnologia SmartScan, devenind astfel singura metodă de reconstrucție a țesutului, care permite terapeutului să controleze ablația în timpul tratamentului pentru o eficiență maximă. În plus, VENUS VIVA a fost conceput în așa fel încât disconfortul pacientului sa fie minim.

VENUS VIVA impune un nou concept în industria de beauty: microneedling. Tratamentul se realizează cu un aplicator care are forma unui pistol. Poziționat deasupra zonei de tratat, la declanșarea butonului de către terapeut, 160 de pini minusculi „perforează” pielea în același timp, netezind pur si simplu țesutul afectat de imperfecțiuni. Această „perforare” a pielii care se închide natural în câteva ore după tratament, permite o absorbție cu 70% mai mare a nutrienților, decât pielea ar absorbi în mod normal, fără acest stimul de microneedling. Astfel, procesul de reconstrucție al pielii este stimulat din interior spre exterior.

Etapele tratamentului

Specialistul Noblezza în estetică facială evaluează istoricul medical (afecțiuni ale pielii, dereglări hormonale etc.) și starea tenului și în funcție de rezultatele dorite, creează un protocol personalizat. Recomandam ca inainte cu 2-3 zile de fiecare sedinta cu Venus Viva Cicatrici, tenul sa fie curatat cu tehnlologia Hydrafacial.

Sedintele de tratament dureaza aproximativ 60 min si sunt foarte confortabile. Am ales sa aplicam crema anestezica si ca urmare a acestui fapt, experienta poate fi una relaxanta.

Astfel, la Noblezza te bucuri de: rezultate optimizate la maxim și menținerea lor pe termen lung, ai acces permanent la suport și consiliere, reevaluare pe parcursul perioadei de tratament, soluții personalizate de îngrijire a pielii pentru acasă.

Ce spun experții în industria de estetică despre Venus Viva?

„Venus Viva este o tehnologie de ultimă generație, care îmbunătățește calitatea, textura și aspectul pielii.” (Jason Emer, medic dermatolog Beverly Hills)

Pablo Najaro

„Timp de 10 ani, am avut ocazia să lucrez cu 16 companii diferite. Noi nu vindem aparatură, noi vindem tratamente și emoție pacienților noștri. Sunt aici sa ii ajut – dați-mi feedback de la pacienții voștri, care sa mă ajute să îmbunătățesc aparatul și protocolulul de tratament, pentru a le oferi exact soluțiile de care au nevoie!”, a spus Dr. Pablo Najaro, recunoscut la nivel global pentru descoperirile sale fabuloase in cei 10 ani de cercetare in domeniul esteticii faciale si corporale, dezvoltatorul tehnologiei Venus Viva.

Irene Gladstein

După sute de cazuri tratate, cu rezultate care vorbesc de la sine, Dr. Irene Gladstein explică beneficiile tratamentului Venus Viva: „Mă străduiesc să dezvolt frumusețea naturală, să creez o față mai tânără, mai fermă și mai împrospătată, fără să modific trăsăturile naturale. Scopul meu este nu doar de a obține rezultate extraordinare vizibile fizic, ci și de a creste totodată încrederea pacienților mei în ei înșiși.”

Cât costă tratamentul Venus Viva Cicatrici

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească tenul.

Atunci cand vorbim despre tratarea cicatricilor post acneice, rezultatele sunt definitive pe zona unde am aplicat tratamentul.

Costul unui tratament Venus Viva Cicatrici diferă în funcție de zona tratată și de numărul de ședințe (intre 4-8 ) necesare efectuării tratamentului complet.

Lista de prețuri poate fi consultată aici. La Noblezza, pachetele de tratament de 4 ședințe beneficiază de un discount suplimentar.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Dacă îți dorești un tratament de Venus Viva Cicatrici, te așteptăm la Noblezza Beauty Clinique pentru a descoperi care sunt cele mai bune opțiuni. Ana îți răspunde cu drag la + 0723679966!

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Contraindicatii

 • Sarcina, alaptare
 • epilepsie
 • lupus
 • Antecedente personale de orice tip de cancer
 • hepatita
 • placi metalice pe zona tratata
 • ciuperca