Tratamente corporale

Radiofrecvență Tripolară - Tonifiere musculară facială și corporală

Legend Pro – Tonifiere musculară facială și corporală

Laxitatea facială este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Odată cu înaintarea în vârstă, ori din pricina unor factor diverși, precum moștenirea genetică ori un stil de viață dezechilibrat, pielea de la nivelul feței sau al corpului devine mai flască, ceea ce ne oferă un aspect estetic obosit și îmbătrânit.
Prime X - Elimină grăsimea și celulita

Prime X – Elimină grăsimea și celulita

PRIME X este cea mai recentă soluție de slăbire localizată și de luptă împotriva celulitei, care îmbină cele mai eficiente tehnologii de remodelare corporală: ULTRAWAVE (ultrasunete de mare intensitate) și ALMAWAVE (radiofrecvență), astfel încât să obținem rezultate sigure, fără disconfort și fără a apela la tratamente invazive sau minim-invazive dureroase și cu perioadă de recuperare.
Dermapen Nanopore - Microneedling

Dermapen Nanopore – Microneedling

Vrei să obții un ten vizibil întinerit și radiant, dar fără a apela la injecții sau tratamente invazive? Ai un eveniment important la care ți-ai propus să afișezi un look radiant demn de Red Carpet? Sau, pur și simplu, îți dorești să obții și să menții, pe termen lung, un ten perfect hidratat și luminos?

Epilare definitivă cu Diodă laser

Dorința de a avea o piele fină și catifelată a fost întotdeauna prioritară pentru femei. Astfel, de-a lungul timpului tehnicile de îndepărtare a părului nedorit au evoluat continuu de la lamă, ceară, zahăr și până la epilarea cu laser.
Mezoterapie Non-Invazivă

Mezoterapie Non-Invazivă

Mezoterapia non-invazivă, cea mai avansată formă de mezoterapie, reprezintă alternativa ultra-eficientă a injecțiilor cu acid hialuronic sau Botox. Este o terapie rapidă care nu doare și nu necesită timp de recuperare ulterioară. În schimb, îți readuce înapoi câțiva ani pe chip chiar în timpul tratamentului!
HydraFacial

HydraFacial

Tenul nostru este expus zilnic la poluarea din mediul urban și la razele solare puternice – factori care blochează porii, încarcă tenul și afectează sănătatea pielii. Hydrafacial reface sănătatea pielii! Get the best skin of your life!
Venus Viva - Riduri, Lifting

Venus Viva – Riduri, Lifting

Venus Viva este tratamentul care folosește cea mai recentă tehnologie de refacere a pielii – radiofrecvența fracționată (RF). Venus Viva este o alternativă minim-invazivă și fără intervenție chirurgicală care susține refacerea suprafeței pielii din interior spre exterior, corectând ridurile, porii dilatați și petele de pigmentare, oferind rezultate de la prima ședință.
Drenaj Limfatic

Drenaj Limfatic

Drenajul limfatic este vital în cadrul programelor de slăbire și detoxifiere. Specialiștii recomandă pregătirea organismului, în timpul și după tratamentele corporale precum Criolipoliză, Radiofrecvență, Cavitație, Infrasaună etc.

VelaShape III

Vela Shape III este tratamentul numărul 1 în lume care reduce celulita și tratează laxitatea pielii. Aprobat FDA (Food and Drug Administration, USA), cu peste 10 ani de experiență clinică, peste 5 milioane de tratamente independente și cu cele mai publicate studii despre un dispozitiv medical de modelare a corpului, VelaShape este cel mai recunoscut tratament din întreaga lume de remodelare a corpului non-invaziv și fără timp de recuperare.
Crio Sculpting Define -11 C

Crio Sculpting Define -11 C

Crio Sculpting Define este un concept unic pentru remodelarea corporală prin slăbirea localizată în perfectă siguranță.
Venus Viva vergeturi

Venus Viva Vergeturi

Deși pentru mulți ani la rând, tratarea vergeturilor a reprezentat o provocare pentru marea majoritate dintre doctorii esteticieni, rezultatele a peste 10 ani de cercetări au condus la cel mai eficient tratament din lume care reduce vergeturile de la prima ședință – VENUS VIVA.
Venus Viva cicatrici

Venus Viva Cicatrici

VENUS VIVA are la bază tehnologia revoluționară, recunoscută științific, care prin conceptul de microneedling, activează capacitatea organismului de auto-regenerare a țesutului. Astfel cicatricile și petele post-acneice dispar, rezultatele obținute fiind vizibile chiar de la prima ședință.
Intraceuticals

Intraceuticals

Intraceuticals este o companie Australiană, cu o experiență de peste 18 ani, inovatoare în ceea ce privește avantajele deosebite ale oxigenului în tratamentele faciale. În prezent, Intraceuticals există în peste 15 țări din întreaga lume și peste 3.500 de locații.
Peeling-uri

Peeling

Procesul natural de înaintare în vârstă generează totodată și schimbări ale tenului: pielea își pierde transparența, se îngroașă, ridurile se accentuează și zona subcutanată nu se mai hrănește corespunzător. Astfel, tenul capătă un aspect tern, cu pete și grosimi inegale. În plus, pielea se deshidratează și își pierde elasticitatea.
Rejuvenare Klapp

Rejuvenare Klapp

Acest tratament este ideal pentru o piele sensibilă, iritată și/sau alergică. Ajută la întărirea sistemului imunitar al pielii, combate îmbătrânirea prematură și crește rezistența naturală pentru pielea sensibilă. La finalul procedurii, pielea devine netedă, calmă și revigorată.
PRX-T33 - Biorevitalizarea Pielii

PRX-T33 – Biorevitalizarea Pielii

Biorevitalizarea Fără Ace sau PRX-T33 este un peeling chimic de intensitate medie care oferă o rejuvenarea complete tenului. Tratamentul curăță celulele moarte de la suprafața pielii și stimulează epiderma să se regenereze.