Masuri de precautie in contextul COVID Citeste detaliile

Rozacee

Rozaceea este o afectiune dermatologica care se manifesta in special la nivelul fetei, prin inrosirea acesteia. Fiind destul de des intalnita in special in randul persoanelor cu pielea alba si dupa varsta de 30 ani, rozaceea este caracterizata prin acele vinisoare rosii, eritem si uneri cosuri, ceea ce genereaza un disconfort estetic.

Rozacee

Tratamentul rozaceei cu Laserul Gold Toning Spectra XT

Rozaceea poate avea mai multe forme si cauze diferite, de aceea specialistii Noblezza recomanda intotdeauna o consultatie inainte de a alege cea mai potrivita schema de tratament.
Terapia laser, este cel mai eficient mod de a trata rozaceea deoarece tinteste doar vasul de sange, fara a leza tesuturile inconjuratoare.

Laserul Gold Toning Spectra XT se diferentiaza de restul tehnologiilor destinate problemelor vasculare, prin faptul ca utilizeaza modul Q-PTP, special creat pentru pacientii cu un ten uscat sau foarte sensibil, ceea ca face ca tratamentul sa fie in acelasi timp eficient si cu un disconfort minim.

Avantajele tratamentului laser

  • Reducerea rosetii pielii
  • Pielea este mai luminosa
  • Scade gradul de sensibilitate al pielii
  • Rezultate de la prima sedinta si care se mentin pe termen lung
  • Mod de lucru special pentru pacientii cu tenul uscat sau foarte sensibil
  • Disconfort minim

Cum functioneaza Laserul Gold Toning Spectra XT

Lumina laser actioneaza asupra vaselor de vange de la nivelul pielii si prin caldura degajata determina inchiderea acestora. Actiunea laserului este strict la nivelul zonelor tintite, fara a leza tesuturile din jur.

Roseata pielii se reduce de la prima sedinta, iar pentru rezultate optime se recomanda intre 3 si 5 sedinte.