Infrasaună

Ce este Infrasauna

Infrasauna uscată este terapia ideală pentru persoanele cu retenție de apă, celulită și surplus de kilograme. Estetica generală a corpului tău poate fi vizibil îmbunătățită încă de la prima ședință de infrasaună.

Avantajele tratamentului cu Infrasaună

  • Se intensifică metabolismul arderilor, se elimină retenția de apă și are loc detoxifierea organismului;
  • Topește, în timp record, celulele de grăsime, fiind un tratament eficient împotriva celulitei;
  • Elimină toxinele și apa din țesuturi. Astfel, pielea își recapătă aspectul și tonusul, iar celulita se diminuează;
  • Se ard aproximativ 800 de calorii într-o singură ședință;
  • Tratamentul este rapid și durează 40 minute;

Cum funcționează?

Infrasauna este o metodă modernă de remodelare corporală și întreținere. Dispozitivul orizontal crește confortul din timpul ședințelor. Tot ceea ce ai tu de făcut este să te relaxezi și să te bucuri de terapia care lucrează pentru tine și trupul tău.

Tratamentul se poate face chiar și de persoanele cu fragilitate capilară, fără să existe reacții adverse.

Tonusul pielii va fi vizibil îmbunătățit, aspectul de „coajă de portocală” atenuat sau anulat și retenția de apă este eliminată. Prin transpirație, totodată, se produce și detoxifierea organismului.

Cât costă tratamentul cu Infrasaună

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească corpul.

Costul unei sedinte de Infrasauna este 90 lei, iar pachetele de 10 sedinte beneficiaza de un discount suplimentar. Lista de oferte poate fi accesata aici.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Dacă îți dorești un tratament cu Infrasauna, te așteptăm la Noblezza Beauty Clinique pentru a descoperi care sunt cele mai bune opțiuni. Ana îți răspunde cu drag la + 0723679966!

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.