Masuri de precautie in contextul COVID Citeste detaliile

Îndepărtare tatuaje

Cu trecerea timpului, tatuajele pot deveni inestetice, demodate sau necorespunzatoare cu varsta sau activitatea profesionala. Atunci cand dorim sa indepartam un tatuaj, cea mai eficienta si moderna metoda este tehnologia laser.

Îndepărtare tatuaje

Indepartarea tatuajelor cu Laserul Spectra XT

Platforma medicala Spectra XT, utilizeaza laserul ND:Yag de 4 lungimi de unda diferite- 1064 nm, 532 nm, 585 nm, 650 nm, pentru a indeparta tatuajele realizate superficial, cat si in profunzimea pielii, de multiple culori, in siguranta, fara a leza pielea din jurul lor.

In functie de marimea, vechimea tatuajului si culorile sale, rezultatele apar de la prima sedinta prin reducerea intenstitatii pigmentilor, iar tratamentul complet poate varia ca numar de sedinte.

Tratamentul se realizeaza cu aplicarea unei crème anestezice pentru a reduce senzatia de disconfort.

Avantajele tratamentului laser

  • Indeparteaza tatuajele negre sau de colorate
  • Rezultate de la prima sedinta
  • Vindecare rapida post tratament
  • Reduce senzatia de discomfort prin utilizarea unui mod de lucru – Q-PTP – special pentru pacientii sensibili

Cum functioneaza laserul Spectra XT

Tratamentul constra in distrugerea selectiva a pigmentului de cerneala de la nivelul pielii, care este apoi eliminata in mod natural de organism. Reducerea intensitatii tatuajului se face de la o sedinta la alta, iar numarul de sedinte depinde de complexitatea, marimea si culorile acestuia.

Laserul Spectra XT ne permite efectuarea sedintei in conditii de siguranta, fara a leza tesuturile din jurul tatuajelor, actionand pana in stratul profund al dermului.
Post tratament, vor aparea mici cojite, iar vindecarea este mult mai rapida comparativ cu alte lasere.