Fotoregenerare

Ce este Fotoregenerarea

Fotoregenerarea este cel mai puternic tratament de rejuvenare facială iubit de mii de femei din întreaga lume care îl recomandă pentru principalele probleme ale fotoîmbătrânirii tenului – pete pigmentare & bătrânețe, riduri și linii fine, pori dilatați și acnee.

În cei peste 7 ani de experiență cu tratamentul de fotoregenerare facială, recordurile noastre sunt: peste 50% reducere a ridurilor și 90% rezultate pentru tratarea acneei bacteriene și a petelor pigmentare. Și toate acestea, cu o tehnologie non-invazivă, fără durere și fără perioadă de recuperare.

Avantajele tratamentului de Fotoregenerare

  • Culoarea tenului se uniformizează;
  • Aspectul roșiatic al pielii este puternic redus;
  • Porii dilatați sunt micșorați;
  • Bacteriile care provoacă apariția coșurilor sunt îndepărtate;
  • Stimulează o regenerare a sănătății tenului prin intensificarea metabolismului celular;
  • Pielea își recapătă elasticitatea;
  • Se reduc vizibil ridurile;
  • Tenul devine ferm și luminos;

Cum funcționează?

Având la bază o tehnologie prietenoasă cu tenul tău – lumina secvențial pulsată, Fotoregenerarea acționează din interior spre exterior, prin creșterea energiei la nivelul celulelor, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului intracelular. În consecință, producția de elastină și colagen este stimulată, generând o îmbunătățire vizibilă a sănătății și calității tenului.

Tratamentul de fotoregenerare facială este recomandat pentru tratarea pielii terne, cu pori dilatați, lipsită de elasticitate și cu riduri. Acțiunea luminii asupra tenului generează un efect de lifting instant și, astfel, tenul își poate recapătă fermitatea și luminozitatea.

Rezultatele obținute în urma protocolului personalizat de la Noblezza Beauty Clinique devin vizibile la 48 de ore post tratament, însă pot varia de la caz la caz. Sunt necesare 5-6 ședințe pentru un tratament complet, cu efecte maxime. Efectele și numărul de ședințe recomandate sunt influențate direct de tipologia tipului de ten și rezultatele dorite.

! Important: Tratamentele nu se pot efectua în timpul expunerii la soare. Pe toată durata tratamentului se va folosi cremă cu factor de protecție 50.

Cât costă tratamentul Fotoregenerare

La Noblezza, credem că frumusețea vine din interior și încurajăm atât femeile, cât și bărbații, să își conștientizeze și să își iubească tenul.

Costul unei tratament de Fotoregenerare difera in functie de zona tratata (fata, gat, decolteu) si de numarul de sedinte necesare efectuarii unui tratament complet. Lista de prețuri completă poate fi consultată aici. La Noblezza, pachetele de tratament de 6-8 ședințe beneficiază de un discount suplimentar. Lista de oferte poate fi accesată aici.

Experiența noastră de peste 11 ani și specializarea terapeuților, fac posibilă îmbinarea excelentă a tehnologiilor high-tech, preciziei și creativitătii pentru a oferi rezultate remarcabile, pe termen lung.

Dacă îți dorești un tratament de Fotoregenerare, te așteptăm la Noblezza Beauty Clinique pentru a descoperi care sunt cele mai bune opțiuni. Ana îți răspunde cu drag la + 0723679966!

Disclaimer: Rezultatele finale pot varia in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Before & After

Melasma pe 90% din suprafata fetei
Rezultatul dupa 12 sedinte