Masuri de precautie in contextul COVID Citeste detaliile

Acnee

Acneea este una din cele mai frecvente probleme dermatologice, care poate aparea atat in adolescenta, cat si la maturitate. Indiferent de varsta sau sex, acneea poate manifesta forme usoare, moderate sau grave si atunci cand nu este tratata corespunzator, poate avea un puternic impact emotional asupra pacientului.

In prezent, datorita tehnologiilor de lasere medicale, tratarea acneei este mult mai simpla, mai eficienta si mai rapida. In plus, atunci cand vorbim de tratarea acneei, scopul este sa refacem sanatatea pielii si sa prevenim aparitia cicatricilor.

Cum tratam acneea la noi in Clinica

Acneea poate avea mai multe forme si cauze diferite, de aceea specialistii recomanda intotdeauna o consultatie inainte de a alege cea mai potrivita schema de tratament.

In functie de tipul de acnee, schema de tratament poate cuprinde sedinte de curatare a tenului in profunzime (Hydrafacial), tratamente laser pentru reducerea inflamatiei si distrugerea bacteriilor care provoaca aparitia cosurilor/ pustulelor (laser Spectra), hidratarea si sustinerea pielii cu vitamine si acid hialuronic (Intraceuticals) sau tratarea eritemului (petelor rosii) ramas in urma acnee ( laser Spectra)

Tratarea acneei cu Laserul Gold Toning- Spectra XT

O tehnologie inovatoare, Laserul ND:Yag Gold Toning – Spectra XT, este un tratament foarte eficient in cazul acneei vulgare, cat si al celei de cauza bacteriana.

Lumina laser actioneaza bland asupra pielii, avand scopul de a stopa inflamatia, a elimina bacteriile si a reduce roseata. Studiile clinice arata ca post tratament, numarul de pustule/cosuri a scazut cu 70 %, excesul de sebum a fost reechilibrat si s-a redus semnificativ posibilitatea de aparitie a altor inflamatii.

Tratamentul este delicat, cu rezultate de la prima sedinta.

Avantajele tratamentului laser

  • Reduce acneea inflamatorie
  • Amelioreaza roseata post-acneica
  • Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta
  • Pielea se vindeca frumos si previne aparitia cicatricilor
  • Reduce semnificativ necesitatea de a folosi produse destinate tratarii acneei
  • Tehnologie medicala aprobata FDA -Food and Drug Administration, USA

Cum functioneaza Laserul Gold Toning – Spectra XT

Gold Toning ultilizeaza lungimea de unda de 595 nm a Laserului ND:Yag pentru a calma si reface pielea afectata de acnee. Lumina laser distruge bacteriile responsabile cu aparitia pustulelor/ cosurilor, calmeaza inflamatia din jurul acestora si reduce roseata ramasa in urma acneei. Imediat dupa tratament pielea se poate inrosi.

Laserul Gold Toning a fost testat clinic in tratarea eritemului si hiperpigmentarii post acneice, avand un protocol de tratament special.