Tratament cu Plasmă

Cu totii ne dorim ca trecerea timpului sa ne aduca un cumul de momente frumoase si multe zambete, iar pielea noastra sa isi mentina tineretea si fermitatea. Cum timpul nu il putem opri, ne putem bucura de evolutia medicinei care acum ne ofera o metoda de rejuvenare 100% naturala ce are la baza propriul nostru sange.

Tratamentul cu plasma, asa cum este cunoscuta in randul pacientilor, este cel mai modern tratament de regenerare a pielii si a parului cu ajutorul plasmei proprii, bogata in trombocite si factori de crestere.

Tratamentul este benefic in rejuvenarea pielii prin incetinirea procesului de imbatranire. Practic, plasma imbogatica cu trombocite, atunci cand este injectata la nivelul pielii stimuleaza formarea de celule noi, de fibre de colagen, repararea si regenerarea tesutului.

Tratamentul este benefic si pentru par atunci cand ne confruntam cu o cadere excesiva sau cazuri de alopecie. Conform studiilor clinice, in urma tratamentului cu plasma proprie la nivelul scalpului s-a observat o crestere a densitatii firelor de par cu 25% fata de normal si o ingrosare a firelor de par existente. In plus, durata vietii firelor existente a fost prelungita.

Cum decurge procedura

Primul pas al tratamentului este recoltarea unei cantitati mici de sange intr-o eprubeta sterila, urmata de procesarea rapida pentru a obtine plasma cu trombocite. Injectarea se face cu un ac foarte fin si se foloseste crema anestezica pentru a minimiza efectul neplacut al intepaturilor.

Spre deosebire de alte tratamente, rezultatele apar in timp si efectul de rejuvenare a pielii apare la cateva saptamani si se intensifica in decursul a cateva luni post procedura. Practic, plasma stimuleaza celulele  pielii sa produca mai mult colagen si celule noi, lucru care se intampla in timp.

Pe ce zone se aplica Terapia cu plasma

Terapia este indicata pentru zonele unde ne dorim o revitalizare a pielii – fata, gat, decolteu, maini – principalele zone unde apar semnele de imbatranire a pielii.

O alta indicatie o reprezinta cicatricile post acneice, unde combinam terapia cu alte tratamente pentru a obtine o disparitie a cicatricilor si o nivelare a pielii.

Foarte utila este plasma proprie si pentru scalp atunci cand ne confruntam cu alopecie sau o cadere a parului.

 

Cat costa Tratamentul cu plasma ?

Costul unei sedinte de tratament cu plasma pentru zona fetei costa 1250 lei si pentru un rezultat pe termen lung, se recomanda un pachet de 3-4 sedinte, la interval de 30 zile.

Te așteptăm la Noblezza pentru o consultatie si un plan de tratament personalizat, care sa vizeze rezultate dorite.

Beauty Done Right. Noblezza.

Prețuri tratamente Tratament cu Plasmă

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
Tratament cu plasma proprie pentru regenerarea pielii/ parului - 1 eprubeta 1250 lei 3000 lei 3 ședințe