Tratament cearcăne

Cearcănele adânci sunt inestetice și oferă un aspect obosit și îmbătrânit. Ele pot fi ereditare ori efectul înaintării în vârstă, a unui stil de viață stresant, obositor, cu nopți nedormite și expunere îndelungată la lumina albastră a ecranelor calculatoarelor, telefoanelor sau televizoarelor.

Cearcănele adâncite nu pot fi tratate cu ajutorul produselor de îngrijire a pielii, ci doar mascate, cât de mult posibil, cu produse de machiaj cu efect iluminator.

Pentru nivelarea acestora și obținerea unui aspect proaspăt, întinerit, este necesară umplerea lor cu acid hialuronic de cea mai bună calitate, în concentrația și cantitatea potrivită.

Cum se corectează cearcănele

În urma consultului medicului estetician al Clinicii Noblezza va decide procedura adecvată fiecărui pacient.

În cazul cearcănelor adânci, se va insera, printr-o canulă subțire, acid hialuronic, în formulă potrivită, ce se va așeza sub și supramuscular, completând astfel deficiențele de volum și a obține un aspect total natural.

Cât durează efectul?

Rezultatele se observă imediat. Cearcănele sunt nivelate, ridurile diminuate și căpătăm un aspect întinerit, luminos. Efectul se menține în medie 6 -12 luni.

Medicii esteticieni din echipa Clinicii Noblezza au experiență vastă în folosirea substanțelor injectabile și folosesc produse de cea mai bună calitate (ex: Juvederm) pentru a obtine rezultate naturale si de lunga durata.

Cat costa estomparea cearcanelor?

Costul porneste de la 1430 lei pentru 1 ml injectat si poate varia in functie de cantitatea de acid hialuronic necesara.

Beauty Done Right. Noblezza.