Reconturare facială

Trăsăturile perfect simetrice sunt, în realitate, excepția decât normalitatea. Cei mai mulți oameni prezintă astfel de asimetrii, necesitând corectarea acestora prin ușoara volumizare a părților problematice.

Apoi, odată cu înaintarea în vârstă, structura osoasă se atrofiază, ligamentele se slăbesc, pielea se subțiază, pierdem din țesutul adipos. Prin urmare, pierdem din volumul natural al pomeților, pielea și musculatura feței coboară, apar riduri din ce în ce mai profunde, linii inestetice precum șanțurile nazolabiale.

Pentru o rejuvenare faciala, avem astfel nevoie să reumplem spațiile unde s-a pierdut din volum și să reconturăm armonios întregul aspect al feței, aducând simetrie, prospețime și o vizibilă întinerire.

Cum se derulează procedura

Medicul chirurg estetician va decide, în urma consultului, în ce zone se va injecta acid hialuronic, pentru a oferi un rezultat cât mai natural, potrivit proporțiilor chipului. Se poate injecta astfel în zone precum pomeții, buzele, bărbia, cearcăne și se pot umple ridurile profunde.

Se aplică anterior cremă anestezică, iar procedura de filling va dura câteva minute, folosindu-se un ac fin sau o canulă subțire.

Rezultatele se văd imediat, iar pacientul va putea decide, alături de medic, dacă este nevoie de o suplimentare ulterioară.

Medicii esteticieni din echipa Clinicii Noblezza au experiență vastă în folosirea substanțelor injectabile și folosesc produse de cea mai bună calitate (ex: Juvederm) pentru a obtine rezultate naturale si de durata.

Cat costa rejuvenarea faciala?

Costul porneste de la 1430 lei pentru 1 ml injectat si poate varia in functie de cantitatea de acid hialuronic necesara

Beauty Done Right. Noblezza.