Mezoterapie regenerare par

Caderea parului poate afecta atat femeile, cat si barbatii in diferite perioade ale vietii si de cele mai multe ori produce un disconfort estetic pentru pacient.

Cauzele care produc o cadere exagerata a parului pot fi diverse – de la o mostenire genetica, la diferite probleme hormonale, carente de fier, boli ale tidoidei sau autoimune, carente de vitamine si minerale, stres fizic si emotional, sarcina, alaptare sau consumul de diferite medicamente pe termen lung.

Un par bogat, puternic si cu firul sanatos, are nevoie de anumite vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti si coenzime. Iar cea mai benefica metoda de aplicare a acestor ingrediente benefice, o reprezinta mezoterapia pentru scalp. Cu ajutorul mezoterapiei pentru scalp, parul isi recapata densitatea si caderea parului isi diminueaza intensitatea.

Cum decurge procedura

Mezoterapia pentru scalp consta in introducerea la nivelul pielii capului, in jurul radacinilor firelor de par, a cockailului bogat in nutrienti benefici in sanatatea parului.

Procedura se realizeaza prin injectarea cu un ac foarte fin, dupa aplicarea unei crème anestezice, pentru a reduce efectul neplacut al intepaturilor.

Prețuri tratamente Mezoterapie regenerare par

Denumire tratament Preț / Ședință
Mezoterapie Fillmed - 1 fiola 750 lei