Mezoterapie faciala

Asa cum pentru un organism sanatos, avem nevoie sa ne hranim, sa ne hidratam si sa ne odihnim, la fel si pielea noastra are nevoie de o ingrijire zilnica cu crème/serumuri, de hidratare si de o vitaminizare periodica, cu scopul de a preveni imbatranirea cutanata.

Imbatranirea pielii se datoreaza atat expunerii la soare/ solar, vant, stilului de viata, a modului de ingrijire, dar si a schimbarilor hormonale care se produc in organism, plus diminuarea capacitatii pielii de a mai produce colagen si a mentine apa necesara.

Mezoterapia este o procedura minim invaziva care consta in sustinerea pielii cu un cocktail de ingrediente benefice – vitamine, antioxidanti, minerale, aminoacizi si acid hialuronic, cu scopul de a obtine o biorevitalizare a pielii din zona fetei, a gatului, a decolteului sau a mainilor.

Cum decurge procedura

Procedura este una rapida, nedureroasa care consta in introducera in piele a cocktailului de mezoterapie cu ajutorul unor microinjectii. Se foloseste crema anestezica pentru a elimina orice discomfort, iar injectarile se fac cu un ac foarte fin.

In functie de zona tratata (fata, gat, decolteu, maini), starea pielii si nevoile acesteia, medicul plastician al Clinicii Noblezza alege cel mai potrivit cocktail de mezoterapie.

Rezultatele apar de a doua zi si pentru un tratament complet se recomanda intre 3 si 5 sedinte.

Avantajele procedurii sunt – combaterea stresului oxidativ, cresterea elasticitatii pielii (prin cresterea productiei de elastina si colagen), refacerea densitatii pielii si o hidratare intensa.

Cat costa Mezoterapia?

Costul poate varia in functie de zona pe care se aplica tratamentul si cantitatea de produs folosita conform schemei de tratament recomandata de catre medicul plastician al Clinicii Noblezza.

Beauty Done Right. Noblezza.

Prețuri tratamente Mezoterapie faciala

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
Mezoterapie Teosyal Redensity I - 1 fiola 1250 lei 940 lei Consultație + 1 fiolă
Mezoterapie Fillmed NTFC 135 HA - 1 fiola 750 lei