Mărirea buzelor

Buzele hidratate, frumos conturate, proporțional cu trăsăturile feței reprezintă un atu al feminității și senzualității. Știința medicală a evoluat extrem de mult în ultimele decenii, iar, în prezent, este mai ușor ca niciodată să obținem buze definite, în armonie cu celelalte elemente estetice ale chipului nostru, utilizând acid hialuronic de cea mai bună calitate și având experiența vastă a medicilor esteticieni, colaboratori ai clinicii Noblezza.

Ei te vor ajuta să obții controlat mai mult volum, o formă naturală, armonioasă, mai multă voluptate și chiar să corectezi anumite asimetrii.

Buzele își pierd din volum odată cu înaintarea în vârstă, astfel că procedura minim-invazivă de augmentare cu acid hialuronic reprezintă soluția obtimă pentru a te bucura de un aspect estetic natural și armonios.

Cum decurge procedura

Augmentarea buzelor se realizează rapid, în maximum 15 minute. Se aplica o crema anestezica pentru a minimiza efectul neplacut al intepaturilor, iar acul folosit este unul foarte fin.

Cât durează efectul

La Noblezza folosim acid hialuronic de cea mai bună calitate (Juvederm), iar forma splendidă a buzelor pe care o vei obține va dura, în funcție de fiecare persoană , între 6 și 12 luni.

Cât costă augmentarea buzelor?

Costul porneste de la 1430 lei pentru 1 ml injectat.

Te așteptăm la Noblezza pentru a alege, alături de medicii chirurgi esteticieni cu care colaborăm, forma și volumul potrivit pentru buzele tale.

Beauty Done Right. Noblezza.

Prețuri tratamente Mărirea buzelor

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
Augmentare buze cu acid hialuronic: Juvederm Lips (de la 160 euro) 1 ml 280 euro al 2 lea ml 250 euro