Conturare pomeți

Odată cu înaintarea în vârstă, accentuată și de resorbția osoasă, pierdem din volumul pomeților. La fel se întâmplă și atunci când pierdem din greutate ori după perioade lungi de oboseală.

Pomeții frumos conturați și fermi sunt un simbol al feminității și al tinereții, astfel că, atunci când volumul acestora scade, trăsăturile chipului, per ansamblu, capătă un aspect odosit, trist, îmbătrânit.

Pentru a reface conturul pomeților, proporțional cu trăsăturile naturale ale feței, și a obține chiar un efect de lifting (întrucât va ridica și pielea lăsată din zona mandibulei), este indicată procedura de augmentare cu acid hialuronic.

În plus, procedura va echilibra volumul ambilor pomeți, în cazul unei asimetrii, problemă cu care se confruntă multe persoane, inclusiv cele tinere.

Cum se conturează pomeții

Procedura de umplere a pomeților este rapidă și nedureroasă. În urma consultului prealabil, medicul chirurg estetician al Clinicii Noblezza va realiza măsurători milimetrice pentru a decide în ce zone va introduce acidul hialuronic și în ce cantitate. Se aplică cremă anestezică și, prin intermediul unei canule subțiri, se va introduce substanța, în concentrația potrivită.
Se va readuce volumul pierdut și se va obține și un efect de lifting, ridicând structurile lăsate (în special din zona mandibulei și diminuând șanțurile nazolabiale).

În urma procedurii de umplere, se vor recontura armonios pomeții, obținând un aspect întinerit, natural.

Medicii esteticieni ai CliniciiNoblezza acordă o mare atenție calității substațelor folosite (acid hialuronic Juvederm) și rezultatelor naturale, armonioase.

Cat costa conturarea pometilor?

Costul porneste de la 1430 lei pentru 1 ml injectat si poate varia in functie de cantitatea de acid hialuronic necesara.

Beauty Done Right. Noblezza.

Prețuri tratamente Conturare pomeți

Denumire tratament Preț / Ședință Promoție 1
Conturarea pomeților cu acid hialuronic 280 euro 1 ml 250 euro al doilea ml