Asimetrii faciale

Cu totii suntem diferiti si de cele mai multe ori, putem avea diferite asimetrii la nivelul fetei. Dimensiunea ochilor este diferita, chiar și la nivel milimetric, unul poate fi situat mai jos decât celălalt, pomeții, de asemenea, pot avea volumetrii diferite, colțurile gurii nu sunt perfect aliniate orizontal, la fel nici sprâncenele.

Asimetriile faciale pot fi genetice și se pot accentua odată cu înaintarea în vârstă, din pricina tratamentelor dentare estetice, în urma diverselor traumatisme sau din pricina stilului de viață (modul în care mâncăm, dormim, etc).

Asimetriile faciale sunt naturale, însă, cu cât sunt mai accentuate, cu atât pot deveni motiv de nemulțumire sau frustrare pentru persoanele în cauză.

Din fericire, aceste mici defecte estetice pot fi corectate cu ajutorul intervențiilor fine minim invazive ale medicilor esteticieni din echipa Noblezza Medical.

Cum se corectează asimetriile faciale

Medicul estetician poate corecta asimetriile faciale cu ajutorul micilor injecții de toxină botulinică sau de umplere cu acid hialuronic, aducând volumetria ambelor părți ale feței la același nivel.

Spre exemplu, pomeții vor deveni simetrici cu ajutorul acidului hialuronic. La fel și cele două jumătăți ale buzelor, chiar și la nivel mandibular.

De asemenea, sprâncenele vor putea deveni simetrice cu ajutorul toxinei butulinice inserate fin de medicul estetician.

Contactează-ne pentru a programa un consult cu medicii esteticieni din echipa Noblezza și a afla astfel ce anume îți este potrivit ție pentru a obține rezultate excelente, respectând, în același timp, naturalețea.

Cat costa corectarea asimetriilor faciale

Costul depinde de metoda de tratament aleasa si substanta folosita – botox sau acid hialuronic. De aceea, recomandam o consultatie cu medicul estetician al Clinicii Noblezza care va analiza și iti va recomanda procedura potrivită, pentru a creea simetria si armonia trasaturilor tale.

Beauty Done Right. Noblezza.