Acnee

Acneea este una din cele mai frecvente probleme dermatologice, care poate aparea atat in adolescenta, cat si la maturitate. Indiferent de varsta sau sex, acneea poate manifesta forme usoare, moderate sau grave si atunci cand nu este tratata corespunzator, poate avea un puternic impact emotional asupra pacientului.

In prezent, datorita tehnologiilor de lasere medicale, tratarea acneei este mult mai simpla, mai eficienta si mai rapida. In plus, atunci cand vorbim de tratarea acneei, scopul este sa refacem sanatatea pielii si sa prevenim aparitia cicatricilor.

Acneea poate manifesta diferite forme – mai usoare, moderate sau severe si poate aparea in diferite etape ale vietii, atat pe zona fetei, cat si pe zonele corpului (de obicei – piept, spate sau brate).

Cum tratam acneea

Tratamentul acneei este unul complex si personalizat de catre medicul dermatolog, care in functie de vechimea acneei, forma ei, zona pe care se prezinta si varsta pacientului, va prescrie o schema personalizata de tratament care poate include in primul rand o rutina de ingrijire pentru acasa si diferite tratamente care se pot realiza in clinica – sedinte de curatare a tenului in profunzime (Hydrafacial), tratamente laser pentru reducerea inflamatiei si distrugerea bacteriilor care provoaca aparitia cosurilor/ pustulelor (laser), peelinguri, hidratarea si sustinerea pielii cu vitamine si acid hialuronic (Intraceuticals) sau tratarea eritemului (petelor rosii) ramas in urma acneei.

Avantajele tratamentului laser

  • Reduce acneea inflamatorie
  • Amelioreaza roseata post-acneica
  • Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta
  • Pielea se vindeca frumos si previne aparitia cicatricilor
  • Reduce semnificativ necesitatea de a folosi produse destinate tratarii acneei

 

Cat costa tratarea acneei?

Costul poate varia in functie de schema de tratament recomandata de catre medicul dermatolog al Clinicii Noblezza. De aceea recomandam o programare la o consultatie pentru a vedea tipul de acnee, rutina de ingrijire necesara si ce tratamente sunt benefice pentru a reface sanatatea pielii.

Prețuri tratamente Acnee

Denumire tratament Preț / Ședință
Eritem post acnee față integral 700 lei
Eritem post acnee pomeți / mandibulă 450 lei
Acnee inflamatorie față integral 700 lei
Acnee inflamatorie pomeți / mandibulă 450 lei