Medical

Mărirea buzelor

Mărirea buzelor

Buzele hidratate, frumos conturate, proporțional cu trăsăturile feței reprezintă un atu al feminității și senzualității.
Tratament riduri cu Botox

Tratament riduri cu Botox

Descoperirea toxinei botulinice și a efectelor pozitive ale acesteia a reprezentat una din cele mai mari evoluții din industria medicală de înfrumusețare.
Tratament cearcăne

Tratament cearcăne

Cearcănele adânci sunt inestetice și oferă un aspect obosit și îmbătrânit. Ele pot fi ereditare ori efectul înaintării în vârstă, a unui stil de viață stresant, obositor, cu nopți nedormite și expunere îndelungată la lumina albastră a ecranelor calculatoarelor, telefoanelor sau televizoarelor.
Conturare pomeți

Conturare pomeți

Odată cu înaintarea în vârstă, accentuată și de resorbția osoasă, pierdem din volumul pomeților. La fel se întâmplă și atunci când pierdem din greutate ori după perioade lungi de oboseală.
Reconturare facială

Reconturare facială

Trăsăturile perfect simetrice sunt, în realitate, excepția decât normalitatea. Cei mai mulți oameni prezintă astfel de asimetrii, necesitând corectarea acestora prin ușoara volumizare a părților problematice.
Riduri nazolabiale

Riduri nazolabiale

Șanțurile nasolabiale sunt acele linii inestetice ce pornesc de la deasupra nărilor și continuă până după colțurile buzelor.
Asimetrii faciale

Asimetrii faciale

Cu totii suntem diferiti si de cele mai multe ori, putem avea diferite asimetrii la nivelul fetei. Dimensiunea ochilor este diferita, chiar și la nivel milimetric, unul poate fi situat mai jos decât celălalt, pomeții, de asemenea, pot avea volumetrii diferite, colțurile gurii nu sunt perfect aliniate orizontal, la fel nici sprâncenele.
Tratament transpiratie excesiva

Tratament transpiratie excesiva

Transpiratia excesiva poate fi un impediment in modul nostru de a ne desfasura activitatea de zi cu zi. Fie ca vorbim de petele inestetice aparute pe haine, de mirosul neplacut, de o transpiratie excesiva la nivelul palmelor care te impiedica sa interactionezi cu cei din jur sau pe zona talpilor, ceea ce iti ingreuneaza alegerile in a purta diferite tipuri de incaltaminte, toate se pot rezolva rapid prin injectarea de toxina botulinica.
PRP – Terapia Vampir

PRP – Terapia Vampir

Cu totii ne dorim ca trecerea timpului sa ne aduca un cumul de momente frumoase si multe zambete, iar pielea noastra sa isi mentina tineretea si fermitatea. Cum timpul nu il putem opri, ne putem bucura de evolutia medicinei care acum ne ofera o metoda de rejuvenare 100% naturala ce are la baza propriul nostru sange.
Mezoterapie faciala

Mezoterapie faciala

Asa cum pentru un organism sanatos, avem nevoie sa ne hranim, sa ne hidratam si sa ne odihnim, la fel si pielea noastra are nevoie de o ingrijire zilnica cu crème/serumuri, de hidratare si de o vitaminizare periodica, cu scopul de a preveni imbatranirea cutanata.
Mezoterapie regenerare par

Mezoterapie regenerare par

Caderea parului poate afecta atat femeile, cat si barbatii in diferite perioade ale vietii si de cele mai multe ori produce un disconfort estetic pentru pacient.
Cicatrici

Cicatrici

Cicatricile lăsate de anee, erupții cutanate, accidente ori intervenții chirurgicale sunt inestetice, mai ales dacă sunt prezente la nivelul feței. Acestea nu dispar în timp și se pot accentua odată cu expunerea repetată la soare.
Pete pigmentare

Pete pigmentare

Petele pigmentare care apar pe piele pot fi rezultatul expunerii îndelungate la soare sau la solar, al înaintării în vârstă, pot fi cauzate de variații hormonale sau de tratamentele cu contraceptive.
Rozacee

Rozacee

Rozaceea este o afecțiune cronică ce se manifestă prin roșeață la nivelul pielii și, uneori, prin leziuni asemănătoare coșurilor, însoțite sau nu de senzație de mâncărime și usturime. Prezența rozaceei poate fi sezonieră sau permanentă, cu perioade de intensitate mare sau de acalmie.
Acnee

Acnee

Acneea este una din cele mai frecvente probleme dermatologice, care poate aparea atat in adolescenta, cat si la maturitate. Indiferent de varsta sau sex, acneea poate manifesta forme usoare, moderate sau grave si atunci cand nu este tratata corespunzator, poate avea un puternic impact emotional asupra pacientului.