Despre noi

Noblezza este comunitatea unde fiecare găsește libertatea de a simți, gândi & comporta diferit, dar sub aceeași energie!

Noblezza a luat naștere în urmă cu 11 ani, din dorința puternică de a crea o clinică de înfrumusețare care să îmbine armonios tehnologia high-tech cu măiestria terapeuților, pentru a le oferi pacienților bucuria de a vedea rezultate remarcabile de la prima ședință.

Zi de zi, am adus pasiune, impecabilitate, creativitate și armonie în tot ceea ce înseamnă Noblezza. Pentru fiecare experiență alături de pacienți, am creat un protocol unic de tratament și am descoperit darul prin care putem transforma dorințele clienților în realitate.

Secretele acumulate în cei 11 ani de experiență și investiția constantă în tehnologia high-tech de calitate superioară, au generat rezultate spectaculoase. Suntem recunoscători și bucuroși pentru că:

 • Suntem prima clinică din România care a adus gama de tratamente: Crio Cooltech / acum Crio Sculpting Define (tehnologia avizată de slăbire prin înghețarea grăsimii la -8 °C grade/ acum – 11 °C grade) si am efectuat peste 15.000 de sedinte
 • Recordurile înregistrate în clinică sunt: -9 cm pierduți în circumferința taliei după o singură aplicare și -22 cm pierduți în circumferința coapsei după 3 aplicări
 • Suntem onorati ca am ales sa aducem pentru prima data in Romania, Laserul Diodă Primelase pentru epilarea definitivă – cel mai puternic laser diodă, singurul aparat care permite firelor de păr să pocnească și să iasă din piele încă din timpul ședinței (tehnologie medicală avizată și aprobată FDA- Food and Drug Administration din SUA);
 • Am efectuat peste 80.000 de ședințe de epilare laser;
 • Prin investițiile constante în tehnologie, astăzi avem în clinică un portofoliu complet de tratamente faciale, corporale și epilare laser care ne permit să tratăm cu succes:
  • ridurile, petele pigmentare, acneea, cicatricile post-acneice;
  • lipsa de fermitate a pielii, vergeturile, celulita, excesul de țesut adipos;
  • părul nedorit;
 • Avem o echipă complexă de profesioniști specializați în mai multe domenii, care au fost instruiți în terapiile cu frig, terapiile laser și terapiile faciale, atât în țară, cât și în străinătate, direct de către producătorii aparatelor;
 • Lucrăm doar cu tehnologii originale, avizate medical și care dispun de aprobare FDA;
 • Siguranța și calitatea serviciilor oferite, primează în fiecare moment în interacțiunea cu pacienții noștri.

Valorile reprezintă ghidul nostru în fiecare moment. Pasiunea, Impecabilitatea, Creativitatea și Armonia – sunt cele care omogenizează echipa Noblezza și sunt prezente în acțiunile, deciziile și obiectivele noastre.

Pasiune

Suntem pasionați de frumos, simplitate și inovație. Pentru noi, pasiunea este energia intensă, care ne propulsează din interior spre măreție și indiferent că ne implicăm la clinică sau acasă, aducem pasiunea în tot ceea ce facem.

Impecabilitate

Impecabilitatea pentru noi înseamnă responsabilitate, libertate și adevăr. În fiecare zi, cu bucurie, aducem impecabilitate în relația de comunicare cu pacienții și în cadrul fiecărui tratament efectuat. În plus, impecabilitatea ne definește și pentru ordinea noastră interioară și comunicarea din cadrul echipei. Ghidati de spiritul inovativ, cercetam, citim carti de specialitate si cunoastere personala, participam la trining-uri de formare si specializare. Cautam sa imbinam armonios dezvoltarea profesionala cu evolutia spirituala.

Creativitate

Creativitatea ne menține viu entuziasmul, bucuria și curajul. Iubim inovația, noutatea și ne place să creăm alături de fiecare pacient un protocol unic de tratament astfel încât rezultatele obținute să fie întotdeauna remarcabile!

Armonie

În fiecare moment suntem ghidați de armonie și le transmitem pacienților noștri puterea de a se accepta. La Noblezza, armonia înseamnă frumusețe, naturalețe și totodată confort si răsfăț.

Apreciem fiecare om care ne trece pragul pentru impecabilitate si pentru pasiunea pe care o aduce in fiecare moment in intretinerea corpului sau!

Suntem recunoscatori pentru incredere si pentru ca ati ales sa experimentati frumusetea alaturi de noi!

Forever yours,
Noblezza