Concept

Clinica Noblezza oferă, de mai bine de un deceniu, soluții complete de înfrumusețare, neinvazive și deosebit de eficiente, prin intermediul celor mai noi tehnologii din industria profesională.

Noul beauty hub Noblezza, situat în zona Dorobanți din București (Str. Washington 19), te va surprinde plăcut, fiind un loc primitor, cald și confortabil, unde ai mereu siguranța că vei găsi soluții adecvate pentru orice problemă sau dorință estetică.

Specialiștii Noblezza au pregătirea necesară și experiența solidă în oferirea rezultatelor potrivite fiecărui client, fie că vorbim de tratarea imperfecțiunilor tenului, soluții antiaging, remodelare corporală, epilare definitivă ori terapii laser.

Rezultate naturale

Suntem extrem de atenți la calitate și eficiență și, de aceea, lucrăm doar cu tehnologii originale, avizate medical și care dispun de aprobare FDA.

Am militat dintotdeauna pentru a respecta naturalețea. Tratăm imperfecțiunile, corectăm semnele înaintării în vârstă, perfecționăm trăsăturile naturale ale clienților noștri, fără a altera.

Rezultate de la prima ședință

Trăim într-un ritm alert și știm cât de important este timpul tău, astfel că am selectat tehnologii de ultimă generație care au dovedit rezultate încă de la prima ședință. Vei fi surprins să constați o îmbunătățire estetică vizibilă chiar la finalul tratamentului!

Clienți mulțumiți și fideli

Un aspect care ne bucură nespus este faptul că, odată ce trec pragul Noblezza, cei mai mulți clienți ne devin fideli și recomandă clinica noastră apropiaților. Aprecierea lor se datorează atât profesionalismului echipei, tehnologiilor originale eficiente, cât și faptului că la Noblezza te simți ca într-o familie, având alături profesioniști cu care poți discuta deschis și despre care știi că au soluțiile potrivite ție.

Noblezza facts:

  • Prima clinică din România care a adus cripolipoliza originală Crio Cooltech (acum Crio Sculpting Define). Am efectuat peste 15.000 de ședințe ajutând mii de oameni să scape de depunerile de grăsime încăpățânate, care nu dispar nici prin sport sau dietă.
  • Rezultat record după o singură ședință de criolipoliză: -9 cm pierduți în circumferința taliei după o singură aplicare și -22 cm pierduți în circumferința coapsei după 3 aplicări
  • Am adus pentru prima dată în Romania, Laserul Diodă Primelase pentru epilarea definitivă – cel mai puternic laser diodă, singurul aparat care elimină firele de păr încă din timpul ședinței. Este o tehnologie medicală avizată și aprobată FDA- Food and Drug Administration din SUA.
  • Am efectuat peste 80.000 de ședințe de epilare laser
  • A adus tehologii noi care tratează rapid ridurile, petele pigmentare, acneea, cicatricile post-acneice, lipsa de fermitate a pielii, vergeturile, celulita, excesul de țesut adipos

 

Noblezza Medical

În 2021 am dezvoltat conceptul Noblezza spre un nou nivel. Am lansat departamentul Medical, aducând alături o echipă de medici dermatologi și medici chirurgi esteticieni valorosi, cu experiență notabilă și recomandări pozitive.

Noblezza devine astfel un centru de înfrumusețare complet, unde vei găsi soluțiile pentru orice problemă estetică a tenului tău (de la acnee, cicatrici, pete pigmentare, până la corectarea asimetriilor și tratarea semnelor înaintării în vârstă).

În funcție de recomandările specialiștilor, vei putea astfel apela la intervenții estetice minim invazive, realizate corect, în siguranță și cu rezultate naturale, și le poți completa cu terapiile neinvazive deja apreciate, pentru a te bucura de rezultate armonioase pe termen lung.

Medicii noștri au o experiență vastă în corectarea asimetriilor și îmbunătățirea aspectului fizic prin intermediul intervențiilor minim-invazive și utilizând cele mai calitative substanțe de pe piață (toxină botulinică Vistabel, acid hialuronic Juvederm, etc).

Suntem deosebit de atenți la calitatea pe care ți-o oferim și mândri pentru că avem alături o echipă de specialiști atât de profesioniști.

Noblezza. Beauty Done Right.