Cum scapi de celulită repede și eficient

Blog > Cum scapi de celulită repede și eficient

 

Cum scap de celulita de pe picioare, fund și chiar de pe abdomen sau brate, repede și eficient? Este una din cele mai frecvente întrebări pe care le primim din partea pacientelor noastre. Statisticile arată că peste 80% dintre femei s-au confruntat, la un moment dat, în viață cu această problemă estetică.

Aspectul de coajă de portocală pe care îl capătă pielea corpului este deosebit de inestetic și, de foarte multe ori, dispare după mult efort, sau nu dispare deloc.

 

Ce este celulita?

 

Celulita este o inflamație a țesutului conjunctiv, în celulele adipoase acumulându-se grăsime.

Săculeții minusculi cu grăsime tind să iasă din derm și astfel apare acel aspect de piele cu denivelări, cu aspect de coajă de portocală.

 

De ce apare celulita?

 

Celulita este cauzată de mai mulți factori și are ca principal punct de pornire stilul de viață nesănătos:

 • Mâncăm nesănătos. În special dulciuri, fast food, făinoase, produse de patiserie.
 • Nu facem sport. Persoanele sedentare sunt mai predispuse la retenția de apă – ceea ce face ca celulita să fie mult mai vizibilă decât în cazul persoanelor care nu au retenție de apă.
 • Avem tulburări hormonale. Persoanele care secretă mai mult estrogen sunt mai predispuse.

În plus, apare la persoanele supraponderale sau, din contră, după ce slăbim multe kilograme.

Chiar și persoanele slabe, care fac sport, pot avea celulită.

Nu în ultimul rând, există și un factor genetic.

Așadar, celulita are o prevalență foarte mare în rândul populației feminine.

 

 Cum scapi de celulită?

 

Din păcate, cremele și loțiunile din comerț nu o pot trata, chiar dacă mesajul lor publicitar spune acest lucru. Ele acționează doar la suprafața pielii și ne ajută, cel mult, să avem o piele aparent mai nivelată, pentru scurt timp.

Adevărata problemă trebuie tratată din profunzime, iar, pentru acest lucru, este nevoie de o acțiune localizată cu ajutorul unor tehnologii special create pentru acest lucru.

VelaShape III, de exemplu, este cel mai eficient și apreciat tratament din lume care țintește problema celulitei, pentru că nu doar că o tratează, dar și previne reapariția ei.

 

Ce este VelaShape III?

VelaShape III este mult mai eficient decât alte tratamente deoarece îmbină 4 tehnologii:

 1. Radiofrecvența Bipolară: Acționează eficient prin încălzirea dermului pentru migrarea fibroblastelor și totodată stimulează fibrele de colagen și elastină pentru remodelarea țesutului.
 2. Infraroșu: Stimulează metabolismul, activitatea celulară și resorbția edemelor, stimulând astfel fluxul de oxigen și schimbul celular.
 3. Vacuum pulsat: Îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, stimulează eliminarea reziduurilor și ajută la desprinderea țesuturilor cutanate și subcutanate;
 4. Role mecanice: Masajul cu role mecanice aduce senzația plăcută de relaxare, ca un masaj cu pietre fierbinți, îmbunătățind în același timp aspectul pielii.

 

Cum dispare celulita după VelaShape III?

 

La Vela Shape III rezultatele apar încă din timpul procedurii – poți vedea diferența dintre coapsa pe care am aplicat tratamentul și cea netratată.

Și, fiind o tehnologie medicală, foarte eficientă, ședintele se fac la interval de 2 săptămâni, ceea ce înseamnă mai puțin timp alocat, mai puține sedințe.

Rezultatele apar pe parcusul tratamentului și țesutul continua să lucreze, iar rezultatul final în obținem la 4-6 săptămâni după finalizarea curei de tratament.

După 6 sedințe de Vela Shape III, celulita se reduce cu 1 grad (celulita de grad 3 devine gradul 2, iar cea de gradul 4, gradul 3).

 

Cât costă VelaShape III la Noblezza?

 

O ședință VelaShape III anticelulită are prețul de 700 lei (pe o zonă, de exemplu, pe fese/ coapse sau abdomen). Vezi lista de prețuri pentru fiecare zonă aici – https://noblezza.ro/preturi/

 

Oferta Noblezza Beauty Clinique

Oferta Velashape

 

Ce obții după VelaShape III

 

Tratamentul VelaShape III tratează celulita și laxitatea cutanată (pielea lăsată)

 • Elimină aspectul de coajă de portocală
 • Previne apariția celulitei
 • Îmbunătățește localizat circulația sangvină
 • Pielea va fi mai fermă și mai fină
 • Vei obține o siluetă mult mai definită și mai armonioasă

 

Nu uita de un stil de viață sănătos!

 

Pentru ca rezultatele să se mențină pe termen lung, sunt indicate ședințe ulterioare de întreținere, precum și un stil de viață sănătos: consumă alimente benefice (legume, fructe, carne slabă, ouă, stai departe de fast food, făinoase, produse de patiserie), fă sport, odihnește-te și hidratează-te corespunzător.

 

În acest mod te vei bucura de o siluetă armonioasă și o piele curată, fină și fermă. Celulita se poate trata! Suntem aici, pregătiți, să îi venim de hac!

Pentru detalii si programari, ne poti contacta la telefon – 0723.67.99.66.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.