Masuri de precautie in contextul COVID Citeste detaliile

Cum să folosești magia în îngrijirea tenului tău?

Blog > Cum să folosești magia în îngrijirea tenului tău?

Tu știai că tenul tău necesită o îngrijire personalizată, așa cum tu îți personalizezi dorințele în fiecare zi? Astăzi, vorbim despre magia pe care o poți oferi tenului tău prin personalizarea procesului de îngrijire.


Tratamentele faciale personalizate astăzi nu mai sunt doar o recomandare, ci o necesitate. De ce spunem asta? Pentru că, nevoile tenului tău sunt specifice, și doar cu ajutorul unei rutine zilnice de îngrijire acasă adaptată nevoilor tale și cu un tratament personalizat de către un specialist poți obține rezultatelor spectaculoase.

La Noblezza, îmbinăm pasiunea și knowhow-ul terapeuților noștri cu tehnologia high-tech și ingrediente de cea mai bună calitate pentru a oferi rezultate spectaculoase fiecărui pacient. Terapeuții noștri adoră gama largă de tratamente disponibile la noi în clinică, care le permite să trateze într-o manieră armonioasă, fiecare afecțiune a tenului.

Toamna aceasta, două dintre tratamentele faciale cele mai iubite de pacienții noștri, sunt Fotoregenerarea și Venus Viva – RadioFrecvență Fracționată! De ce spunem toamna aceasta? Pentru că aceste două tratamente sunt foto-sensibilizante și implicit pot fi realizate doar în sezonul rece.

Cum aducem magia pacienților noștri?

 • Fotoregenerarea – este tratamentul pe care îl personalizăm în funcție de nevoia tenului și anume:
  1. tratarea acneei bacteriene
  2. reducerea ridurilor fine
  3. reducerea petelor pigmentare.

  Terapeutul poate combina programele disponibile și intensitatea cu care alege să lucreze, datorită inovației tehnologiei franceze OR-LIGHT. Rezultatele? În mod sigur, în timpul primei sesiuni, tenul își recapătă luminozitatea și fermitatea, urmând ca în următoarele zile (până la 10 zile), încep să se vadă rezultatele pentru problema tratată, fie că vorbim de reducerea petelor pigmentare sau a ridurilor fine sau de tratarea acneei.

 • Venus Viva – RadioFrecvență Fracționată – este cea mai completă tehnologie pentru refacerea pielii. Venus Viva, primul și unicul sistem cu RadioFrecvență Fracționată (RF), permite terapeutului controlul ablației și al coagulării pentru o eficiență sporită a tratamentelor. Care sunt principalele beneficii ale tratamentelor Venus Viva?
  1. diminuarea cicatricilor postacneice sau postoperatorii
  2. diminuarea ridurilor profunde
  3. tratarea porilor dilatați

Cum folosești magia în îngrijirea tenului tău? Combinând armonios rutina zilnică de îngrijire acasă și la clinică, prin utilizarea puterii tehnologiei și a ingredientelor active de calitate superioară, special selectate pentru tipul tău de ten.

Magia ești tu! Prin acțiunile pe care le iei în fiecare moment în îngrijirea ta și a tenului tău!

Thumbs Up sau poți da share articolului dacă ți-a plăcut! De asemenea, dacă ai întrebări sau propuneri pentru noi articole, te rugăm să lași un comment mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *