Blog

Cum poti avea tenul perfect #nofilter #nomakeup

Cum poti avea tenul perfect #nofilter #nomakeup

Cum poți avea tenul perfect #nofilter #nomakeup

“Ai grijă de pielea ta, pentru că vei trăi toată viața cu ea!”, este o vorbă care circulă din ce în ce mai des în ultimul timp în mediul online. Este pe cât de haioasă, pe atât de adevărată.

Trăim în perioada în care prea multe persoane își acoperă chipul cu tot felul de filtre pe social media pentru a se prezenta în fața tuturor cu un look impecabil. Ce se ascunde însă în spatele filtrelor, care este realitatea?

În secolul tehnologiei, avem atât de multe opțiuni care ne ajută să avem grijă de tenul nostru și să tratăm orice problemă estetică. Trebuie doar să ne interesăm și să aflăm ce este potrivit pentru pielea noastră și să avem încredere în specialiștii experimentați.

Poți avea porii dilatați, riduri, cicatrici lăsate de acnee, laxitate cutanată sau, pur și simplu, o piele care are nevoie să fie sănătoasă, curată și strălucitoare.

Să fii atât de mulțumită de aspectul tenului tău încât să nu mai simți niciodată nevoia de a adăuga filtre când postezi pe Instagram. Și să te simți confortabilă (și chiar mândră am zice) să postezi fotografii cu adevărat #nomakeup.

Cel mai nou tratament pe bază de laser, sosit la clinica Noblezza, Carbool Peel, exact asta îți oferă!

Este denumit Hollywood Carbon Peel și are efecte multiple, în funcție de necesitățile pielii, de la o efoliere profesională și reparare a imperfecțiunilor acesteia, până la o întinerire și regenerare naturală a colagenului din piele. Este, de altfel, și secretul frumuseții multor staruri de peste ocean.

Cum se efectuează Carbon Peel

Se aplică o peliculă pe bază de carbon, care scoate din derm toate impuritățile, și se acționează asupra ei cu laser care repară toate imperfecțiunile. Și aici mă refer atât la pori dilatați, acnee, puncte negre, riduri ori alte semnele înaintării în vârstă. În plus, își uniformizează culoarea pielii și obții acea strălucire pe care o vedem la marile vedete de pe covorul roșu.

Rulează videoul

Hollywood Carbon Peel este un tratament avangardist pe bază de carbon ce are multiple efecte. Previne acneea, reduce porii dilatați și secreția de sebum, reduce hiperpigmentația, stimulează regenerarea naturală a țesuturilor și încetinește astfel procesul de îmbătrânire cutanată. S-a dovedit clinic faptul că, realizat periodic, reduce chiar și necesitatea folosirii produselor cosmetice antiaging.

Avantajele tratamentului Carbon Peel

  • Reduce porii dilatați și excesul de sebum
  • Previne apariția acneei și a punctelor negre
  • Reduce ridurile fine
  • Uniformizează culoarea pielii și reduce petele pigmentare
  • Stimulează producția de colagen și previne apariția ridurilor
  • Pielea devine mai luminoasă – efect de glowy skin și catifelare
  • Ideal pentru tenul seboreic, cu tendință acneică și pori dilatați
  • Se poate realiza în orice perioadă a anului
  • Durează doar 50 minute și se poate efectua în orice moment al zilei

Carbon Peel se realizează cu ajutorul tehnologiei Spectra XT și îl găsiți la clinica Noblezza (Str. Washington 19, București)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *